Facebook Pixel Σούπερ Καπ: Πρόκριση στα πέναλτι για Μπαρτσα κόντρα σε Μπέτις και τελικός... Clasico (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-13 00:00:00

Πρόκριση στα πέναλτι για Μπαρτσα κόντρα σε Μπέτις και τελικός... Clasico (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρόκριση στα πέναλτι για Μπαρτσα κόντρα σε Μπέτις και τελικός... Clasico (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Καταλανοί χρειάστηκαν να φτάσουν στα πέναλτι και να δουν τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει δύο προσπάθειες των παικτών της Μπέτις για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να ολοκληρώνεται στο 2-2 και την Κυριακή (15/1) θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Σούπερ Καπ: Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τερ Στέγκεν, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στη διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας» του 2ου ημιτελικού του ισπανικού Super Cup, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-2 την Μπέτις (1-1 ο κανονικός αγώνας και 2-2 η παράταση) στο Ριάντ κι έκλεισε ραντεβού με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής (15/1) στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Εκεί όπου η «Βασίλισσα» θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα της και οι πρωτοπόροι της LaLiga να πάρουν ρεβάνς από την περυσινή τους ήττα στον ημιτελικό και να κατακτήσουν για 14η φορά το τρόπαιο. Σε περίπτωση που το «σηκώσει» η Ρεάλ, θα ισοφαρίσει τους Καταλανούς! 

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δύο φορές, με τους Λεβαντόφσκι (40΄) και Φάτι (93΄), αλλά η Μπέτις «απάντησε» ισάριθμες, αρχικά με τον Φεκίρ στο 77΄ και στη συνέχεια με τον Μορόν στο 102΄.

Άλλες δύο φορές οι Καταλανοί βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα (23΄ Πέδρι, 81΄ Λεβαντόφσκι), αλλά μετά την χρήση του VAR διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί παράβαση (οφσάιντ) κι ως εκ τούτου το σκορ δεν άλλαξε.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags