Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ματ" Αλαφούζου με Έλληνα άσο - Μπακ με σύγχρονα χαρακτηριστικά - Συμβόλαιο μέχρι το 2025!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 12:08:00

"Ματ" Αλαφούζου με Έλληνα άσο - Μπακ με σύγχρονα χαρακτηριστικά - Συμβόλαιο μέχρι το 2025!

του Νίκου Στεργίου
"Ματ" Αλαφούζου με Έλληνα άσο - Μπακ με σύγχρονα χαρακτηριστικά - Συμβόλαιο μέχρι το 2025!

Οι εμφανίσεις με Βόλο και ΠΑΣ τον βάζουν στη λίστα των... βασικών του Γιοβάνοβιτς. Η κίνηση "ματ" του Γιάννη Αλαφούζου, που τον έφερε πίσω στο Τριφύλλι, το συμβόλαιο μέχρι το 2025 και οι υποσχέσεις για το μέλλον.

Παναθηναϊκός: Σημαντική νίκη με το πέναλτι του Σπόραρ κυριολεκτικά στο... νήμα της αναμέτρησης πήρε χθες το Τριφύλλι στην έδρα του ΠΑΣ και διατηρήθηκε στο +4 από την δεύτερη ΑΕΚ και το +7 από τον τρίτο Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και παρότι τελικά κινδύνεψαν από το δοκάρι των Ηπειρωτών, κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό τρίποντο και να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τίτλο.

Και μπορεί πρωταγωνιστής να ήταν τελικά ο Αντράζ Σπόραρ, λόγω του γκολ, και ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι στο 92', όμως ο παίκτης που ξεχώρισε και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον ήταν άλλος.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, που για δεύτερο σερί ματς (μετά από αυτό του Κυπέλλου με τον Βόλο) πήρε φανέλα βασικού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χρησιμοποιούμενος στην φυσική του θέση, αυτή του δεξιού μπακ, βγάζοντας μάτια με την παρουσία του στο χορτάρι των Ζωσιμάδων.

Ο 21χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων παρουσίασε ένα φρέσκο πρόσωπο από τα δεξιά για τον Παναθηναϊκό (όχι ότι ο Κώτσιρας είναι κακός, κάθε άλλο) και συνδυάστηκε αρκετά καλά με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, έχοντας σωστά και συνεχή ανεβάσματα, δίνοντας ταχύτητα από δεξιά για τους Πράσινους.

Ο νεαρός άσος έκανε... πάρτι από την δεξιά πλευρά στο πρώτο μέρος, βγάζοντας τρελές αντοχές και αναστατώνοντας συνεχώς την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, που στο δεύτερο ημίχρονο αναγκάστηκε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή από εκείνο το κομμάτι του γηπέδου, καταφέρνοντας κατά ένα μεγάλο ποσοστό να τον περιορίσει.

Η παρούσια του Βαγιαννίδη δείχνει, πάντως, ότι ο Παναθηναϊκός έχει έναν Έλληνα και καθ' όλα εξελίξιμο ποδοσφαιριστή για τα δεξιά της άμυνάς του, με σύγχρονα χαρακτηριστικά μπακ, με αντοχές, ταχύτητα, ανεβάσματα, καλή τεχνική και γενικά κάλυψη όλης της πλευράς με μεγάλη επιτυχία.

Κάτι ήξερε, λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος που τον έφερε πίσω μετά την εξόρμησή του στο εξωτερικό σε Ίντερ και Σιντ Τρούιντεντ, προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποδειχθεί "λίρα εκατό" για το μέλλον, δείχνοντας ότι πλέον αξίζει περισσότερες ευκαιρίες από τον Γιοβάνοβιτς.

Και φυσικά αυξάνει τον ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού στα δεξιά της άμυνας, αφού ο Κώτσιρας είναι σίγουρο ότι θα νιώθει... καυτή την ανάσα του νεαρού άσου, πόσω μάλλον ο Σάντσες, που έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα, αποτελεί ξεκάθαρα την τρίτη λύση πίσω από τους δύο Έλληνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πίκρανε τη μισή Ελλάδα ο ΠΑΟ - "Τρομάζει" η ΑΕΚ του Αλμέιδα - Αήττητος για 3.5 μήνες ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags