Facebook Pixel Τσούμπα Άκπομ: Απίστευτος Άκπομ φέτος - "Σκίζει" τα δίχτυα με 13 γκολ - Τον θέλουν δύο ομάδες από Premier! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 15:24:00

Απίστευτος Άκπομ φέτος - "Σκίζει" τα δίχτυα με 13 γκολ - Τον θέλουν δύο ομάδες από Premier! (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτος Άκπομ φέτος - "Σκίζει" τα δίχτυα με 13 γκολ - Τον θέλουν δύο ομάδες από Premier! (Vid)

Τρομερή χρονιά διάγει με την φανέλα της Μίντλεσμπρο ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Φοβερές εμφανίσεις πραγματοποιεί με την φανέλα της "Μπόρο" στην Τσάμπιονσιπ ο Τσούμπα Άκπομ, κάτι που έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Premier League και συγκεκριμένα από τις Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον.

Ο Άγγλος επιθετικός διάγει εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 13 γκολ σε 20 ματς πρωταθλήματος με την Μίντλεσμπρο, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να βρίσκεται στην τέταρτη θέση αυτή τη στιγμή και να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα, ο 27χρονος βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της Τσάμπιονσιπ μπροστά από τον Εστουπινιάν της Χαλ και τον Γιοκέρες της Κόβεντρι, που έχουν από 12 γκολ έκαστος, παίρνοντας το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του μήνα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας.

Το συμβόλαιο του Άκπομ με την Μίντλεσμπρο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο η αγγλική ομάδα έχει οψιόν ανανέωσής του για έναν ακόμα χρόνο, την ώρα που η Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά "γλυκοκοιτάζει" την απόκτησή του, ενώ και η Έβερτον βλέπει στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ την λύση στο φετινό επιθετικό της πρόβλημα (μόλις 15 γκολ ενεργητικό τα "ζαχαρωτά").

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τραβούν τα μαλλιά" τους στον ΠΑΟΚ - Έχασαν μέσα από τα χέρια τους... γκολτζή 3.5 εκατομμυρίων!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags