Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντου" Ολυμπιακού για Έλληνα 4 εκατομμυρίων - "Θράσος, ασίστ και καλά χτυπήματα - Άμεσα βασικός"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 17:13:00

"Ντου" Ολυμπιακού για Έλληνα 4 εκατομμυρίων - "Θράσος, ασίστ και καλά χτυπήματα - Άμεσα βασικός"!

του Γιώργου Κτενά
"Ντου" Ολυμπιακού για Έλληνα 4 εκατομμυρίων - "Θράσος, ασίστ και καλά χτυπήματα - Άμεσα βασικός"!

Η... καραμπόλα για να μπει 11αδα, οι γεμάτες σεζόν και η 2η θέση. Ποιος είναι ο διεθνής που εξετάζεται από τους Πειραιώτες, οι δυσκολίες της περίπτωσής του και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει στη μεταγραφική λίστα του Μίτσελ.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Γιώργου Κυριακόπουλου παραμένει στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, σύμφωνα με ρεπορτάζ και από το εξωτερικό.

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται άμεσα να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ, αν πωληθεί ο Ρέαμπτσιουκ, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί και πληροφορίες αναφέρουν πως έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του νεαρού άσου της Σασουόλο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννουλα, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τον διεθνή μπακ.

"Αριστερός εξτρέμ ο Κυριακόπουλος - Θάρρος και θράσος - Σενάριο για Μπολόνια "

"Διανύει καλή χρονιά φέτος, πέτυχε και το πρώτο γκολ στην καριέρα του στη Σασουόλο και μάλιστα για μεγάλο διάστημα οι απουσίες στο 4-3-3 επιθετικά, είχαν αναγκάσει τον προπονητή του να τον αξιοποιεί ως αριστερό εξτρέμ και τα πήγαινε καλά. Δεν ήταν στο επίπεδο των βασικών ακραίων της Σασουόλο, αλλά ανταποκρίθηκε", ανέφερε στο αρχικό σχόλιό του Γ. Γιαννούλας και στη συνέχεια πρόσθεσε για την κατάστασή του σε σχέση με τον παίκτη που έφυγε πριν από μερικά χρόνια από τη Σούπερ Λιγκ:

"Άλλο το επίπεδο στην Ιταλία - Έχει αναπτύξει το θάρρος και το θράσος με το οποίο παίζει και απειλεί, διεκδικεί πράγματα, είναι παίκτης που στεκεται στο πρωτάθλημα. Βέβαια, μετά διακοπή λόγω του Μουντιάλ δεν έπαιξε στα δύο ματς με Σαμπντόρια και Φιορεντίνα, γιατί υπάρχει μεταγραφικό σενάριο που τον εμπλέκει με την Μπολόνια και ίσως για αυτό δεν αγωνίστηκε. Βέβαια εκεί είναι και ο Λυκογιάννης, οπότε δεν ξέρω".

 

"4+ εκατ. ευρώ - Πίεση στον Ολυμπιακό - Φανέλα βασικού"

Τι χρήματα χρειάζονται;

"Τα λεφτά που θα ζητήσει η Σασουόλο θα είναι πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Έχει γεμάτες σεζόν, πρέπει να έχει παίξει τουλάχιστον 100 ματς στα τρία-τέσσερα χρόνια που είναι στην ομάδα. Αλλά θα πάρει άμεσα τη φανέλα του βασικού στον Ολυμπιακό. Γενικά έχει γεμάτες σεζόν στην Ιταλία, άρα έχει παραστάσεις. Παίζει σε ομάδα που ευνοεί το επιθετικό ποδόσφαιρο, με άνετο περιβάλλον, χωρίς πίεση, αν και στον Ολυμπιακό θα υπάρχει πίεση αν έρθει".

Τι θα δώσει ο Κυριακόπουλος αν έρθει στον Ολυμπιακό;

"Θα δώσει ασίστ, αν και είναι δύσκολο να παίξει ψηλά σε αυτόν τον Ολυμπιακό, μπορεί να δώσει καλά στατικά χτυπήματα, καλά ντουμπλαρίσματα ώστε να είναι υποστηρηκτικός του αριστερού εξτρέμ, δεν φοβάται να μπει στις φάσεις (έχει αναπτύξει τον τομέα της προσωπικότητάς του), προφανώς είναι λύση εφόσον πωληθεί ο Ρέαμπτσιουκ που παίρνει απευθείας τη θέση τού αριστερού μπακ, καθώς δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάψευση από Ολυμπιακό για το… επεισόδιο στα μπουζούκια - Αυτός αρπάχτηκε με τον Μάστορα! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags