Facebook Pixel Άρης - Ντάνιελ Μαντσίνι: Πρόταση από την Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ για Μαντσίνι - Η αντίδραση του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 21:04:00

Πρόταση από την Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ για Μαντσίνι - Η αντίδραση του Άρη

Sportdog Team
Πρόταση από την Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ για Μαντσίνι - Η αντίδραση του Άρη

Το ενδιαφέρον της ομάδας από το Άμπου Ντάμπι τείνει να γίνει διαχρονικό, καθώς η Αλ Ουάχντα είχε εκδηλώσει επίσημο μάλιστα ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι για τον Μαντσίνι, χωρίς ποτέ η οικονομική προσφορά να συγκινήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη.

 

Άρης - Ντάνιελ Μαντσίνι: Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πρότεινε και πάλι τον δανεισμό του Αργεντινού, με υποχρεωτική όψιον αγοράς των δικαιωμάτων του για ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ. Προσφορά που δεν πρόκειται να τη δεχθεί ο Άρης.

Για να μπουν οι Θεσσαλονικείς σε διαδικασία πώλησης του Μαντσίνι θα πρέπει να δουν… χρήμα στο τραπέζι εδώ και τώρα. Άρα ο παίκτης μπορεί να θέλει Αλ Ουάχντα, αλλά από τη στιγμή που αυτή δεν πληρώνει deal χλωμό να υπάρξει.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα σενάρια περί προτάσεων από ομάδες της Ρωσίας, μέχρι στιγμής στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης δεν εμφανίστηκε ούτε η Κράσνονταρ, ούτε η Ροστόφ όπως γράφτηκε εσχάτως. Επίσημη πρόταση για την αγορά του Μαντσίνι είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός και η Αλ Ουάχντα και ως γνωστόν, ο Αργεντινός έχει ενδοιασμούς για την περίπτωση των Πειραιωτών, καθώς θεωρεί ότι δεν θα τον ωφελήσει αγωνιστικά μια τέτοια μετακίνηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags