Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος: Νέες ατάκες... φωτιά από Ραπτόπουλο - "Έβαλε βέτο ο Αλαφούζος να μην..." - Αποκαλύφθηκε η ομάδα του;
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 19:15:00

Νέες ατάκες... φωτιά από Ραπτόπουλο - "Έβαλε βέτο ο Αλαφούζος να μην..." - Αποκαλύφθηκε η ομάδα του;

Sportdog Team
Νέες ατάκες... φωτιά από Ραπτόπουλο - "Έβαλε βέτο ο Αλαφούζος να μην..." - Αποκαλύφθηκε η ομάδα του;

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και της Ειρήνης Παπαδοπούλου αναφέρθηκε και σε νέα... καυτά θέματα με πρωταγωνιστή, μεταξύ άλλων και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κωστής Ραπτόπουλος: Αποκαλυπτικός για ακόμα μια φορά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη, μιας και μετά την τοποθέτησή του στον Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με τον χωρισμό Πασχαλάκη - Παπαδοπούλου, αλλά και σχόλια για τη ζήλια των μεγαλύτερων γυναικών προς τους νεότερους άνδρες όταν βρίσκονται σε σχέση, ο ίδιος ανέφερε πως πρόκειτο να φιλοξενηθεί και στον ΣΚΑΪ, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε... φρένο.

«Η Καινούργιου ζήτησε να βγω μόνο σ’ εκείνη. Δεν ήξερε όμως ότι ο Αλαφούζος έβαλε βέτο στη Σκορδά! Μισή ώρα πριν βγω, έπεσε σήμα «δεν βγαίνει αυτός ο άτακτος. Ο Αλαφούζος έβαλε βέτο να μη βγω στην εκπομπή της Σκορδά που ήταν να βγω. Όπως μου είπαν, είπε «μη βγάλετε τον άτακτο». Με πήραν τηλέφωνο οι κοπέλες από την εκπομπή και μου ζήτησαν συγγνώμη. Μου είπαν δεν γίνεται, συγγνώμη, ίσως άλλη φορά».

Παράλληλα σχολίασε με τον δικό του τρόπο πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον χαρακτήρισε ως φανατικό Αρειανό, όμως ότι εν βρίσκει το πώς οδηγήθηκε ο παρουσιαστής σ’ αυτό το συμπέρασμα.

«Ο Μικρούτσικος έβγαλε ότι είμαι φανατικός Αρειανός! Από που έβγαλε αυτό το συμπέρασμα δεν μπορώ να το καταλάβω! Έπρεπε να ρωτήσει τον Σαουρίδη και τον Νέγρη πόσο Αρειανός είμαι. ους έκανα μάθημα… Όταν οι γυναίκες ζηλεύουν να έχουν τακτ. Η ζήλια στον άνδρα είναι ανυπόφορη όταν γίνεται με έντονο τρόπο. Όταν η γυναίκα ζηλεύει διακριτικά, είναι γοητευτική η ζήλια της», είπε χαρακτηριστικά ο Κωστής Ραπτόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται 80 εκατομμύρια ελληνική ομάδα - Στην Αθήνα πρόσωπο-κλειδί για την κηδεία του τέως Βασιλιά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags