Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σημαντική στιγμή για Ολυμπιακό - Έσπασε σπουδαίο ρεκόρ - Ποιος ξεπέρασε τον Κ. Παπαδόπουλο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 22:06:00

Σημαντική στιγμή για Ολυμπιακό - Έσπασε σπουδαίο ρεκόρ - Ποιος ξεπέρασε τον Κ. Παπαδόπουλο!

Sportdog Team
Σημαντική στιγμή για Ολυμπιακό - Έσπασε σπουδαίο ρεκόρ - Ποιος ξεπέρασε τον Κ. Παπαδόπουλο!

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ήταν τελικά αυτό με τον Ηρόδοτο για την δεύτερη ομάδα των Ερυθρόλευκων μιας και εκτός από την εύκολη νίκη κατάφεραν και έσπασαν ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ.

Ολυμπιακός: Ιστορικό θα είναι το παιχνίδι της δεύτερης ομάδας των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Ηρόδοτο για την Superleague 2 για τον γιο του Θανάση Κωστούλα, Χαράλαμπο, μιας και πέρασε αλλαγή στο 56' και παράλληλα κατάφερε να σπάσει ένα σημαντικό ρεκόρ, αφού έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει παίξει επαγγελματικά με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Όπως αναφέρει το soccerbase ο νεαρός επιθετικός ξεπέρασε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών, με τον Έλληνα στόπερ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην ηλικία των 15 ετών, 9 μηνών και 9 ημερών.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Γιάννης Οκκάς έχουν γνώση για το τι παίκτης είναι ο Χαράλαμπος Κωστούλας, καθώς στην Κ19 του συλλόγου μετράει φέτος 2 γκολ σε 4 παιχνίδια, ενώ είναι και 5 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα Κ17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: "Έκλεισε Μαντσίνι με ΤΡΕΛΑ λεφτά ο ΠΑΟ" - Είπε "όχι" σε Ολυμπιακό!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags