Facebook Pixel Προφητεία ΑΕΚτζήδων στις Σέρρες! «Καψούρα η ομάδα - Πρώτοι με Άρη και δεν ξαναπέφτουμε» (VID)
| 2023-01-26 13:06:00

Προφητεία ΑΕΚτζήδων στις Σέρρες! «Καψούρα η ομάδα - Πρώτοι με Άρη και δεν ξαναπέφτουμε» (VID)

του Κιτρινόμαυρου
Προφητεία ΑΕΚτζήδων στις Σέρρες! «Καψούρα η ομάδα - Πρώτοι με Άρη και δεν ξαναπέφτουμε» (VID)

Τρελαμένοι οι Ενωσίτες με το σύνολο του Αλμέιδα στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Τί έλεγαν πριν το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Πανσερραϊκού, στις Σέρρες, με 2 γκολ του Πέτρου Μάνταλου και 1 του Θεοδόση Μαχαίρα και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η Ένωση έδειξε πολύ όμορφα στοιχεία με τον Αλμέιδα να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα, σίγουρα όμως εκτός των ποδοσφαιριστών την παράσταση έκλεψαν οι 4000 Ενωσίτες που βρέθηκαν στις εξέδρες, ταξιδεύοντας από διάφορα μέρη της Βορείου Ελλάδας.

 

Τοπικό κανάλι βρέθηκε έξω από το γήπεδο των «λιονταριών» και μίλησε με οπαδούς των δύο ομάδων. Ιδιαίτερης σημασίας είχαν τα λόγια αυτών των οπαδών της ΑΕΚ, Σερραίων και εκδρομέων.

«Θα υποστηρίξουν τη δικιά μας ομάδα, την ΑΕΚ, καλός και ο Πανσερραϊκός, αλλά έφαγε τρία. Παρακαλάμε να βάλει και κανένα γκολ, να χτυπήσουμε παλαμάκια ως Σερραίοι», είπε ένας Σερραίος στην κάμερα του καναλιού.

«Να βλέπουμε την ομάδα μας πιο συχνά, γιατί τα χιλιόμετρα να βλέπουμε την ομάδα μας Κυριακή παρά Κυριακή είναι δύσκολα», είπε ένας άλλος.

«Ήρθα να δω την ΑΕΚ, την καψούρα μου», είπε ένας Ενωσίτης από τη Χαλκιδική. «Η ΑΕΚ είναι μέσας την καρδιά μας, ήρθαμε να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, γιατί η χρονιά είναι πολύ καλή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απέναντι στο σύνολο που έχει κάνει ο Αλμέιδα. Πιστεύω να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα. Χαρήκαμε που ανανέωσε το συμβόλαιο. Και πιστεύω, ότι την Κυριακή θα είμαστε πρώτοι και δεν θα πέσουμε ξανά», ανέφερε ένας άλλος με προφητικό τρόπο.

«Μόνο ΑΕΚ. Όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι κιτιρνόμαυρη», είπε στον φακό ένας ακόμα ΑΕΚτζής.

Αναμφισβήτητα όμως αίσθηση προκάλεσε η αισιοδοξία οπαδών του Πανσερραϊκού που ονειρεύονταν πρόκριση με μεγάλο σκορ. «Κάποια στιγμή, ελπίζουμε να υπάρξει μία καταιγίδα από γκολ στην εστία της ΑΕΚ και να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο», δήλωσε ένας από αυτούς.

Δείτε το βίντεο:  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags