Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποθεώνει Τάισον - "Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ " - Ατάκες για τη ρεβάνς με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 19:26:00

Πρώην Ολυμπιακός αποθεώνει Τάισον - "Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ " - Ατάκες για τη ρεβάνς με ΠΑΟ

Sportdog Team
Πρώην Ολυμπιακός αποθεώνει Τάισον - "Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ " - Ατάκες για τη ρεβάνς με ΠΑΟ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Τάισον και τον Γιάννη Κωνσταντέλια αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε.

Λουτσιάνο: Με τα καλύτερα λόγια για τον Τάισον και τον Γιάννη Κωνσταντέλια αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε.

Για τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα. Είναι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, είναι σε καλή κατάσταση οι παίκτες και όταν κερδίζει συνεχόμενα ντέρμπι, ανεβαίνει η ψυχολογία. Είναι διαφορετικό το σημερινό παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει να το ανατρέψει.

Ο αγωνιστικός χώρος θα παίξει τον δικό του ρόλο και αυτό βοηθά τον ΠΑΟΚ και όχι τον Παναθηναϊκό. Παιχνίδι με παιχνίδι ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται και αυτό είναι το αποτέλεσμα από την εμπιστοσύνη που δείχνει η ομάδα στο προπονητή».

Για τον Κωνσταντέλια: «Παρακολουθώ από τα 15 τον Κωνσταντέλια. Δεν μου κάνει εντύπωση το ταλέντο του. Το θέμα είναι ότι του δόθηκε η ευκαιρία και αυτός ήταν έτοιμος. Τον πίστεψε ο Λουτσέσκου και αυτός βοηθά τον εαυτό του. Πραγματικά μπορεί να παίξει δύο παιχνίδια σε λίγες ημέρες και να είναι το ίδιο καλός. Τον πιστεύει και ο κόσμος και αυτό είναι χαρά για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο που μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο ένας τέτοιος παίκτης».

Για τον Τάισον: «Ο Τάισον είναι ένας παίκτης που έχει παίξει Εθνική Βραζιλίας, Μουντιάλ, αλλά σημασία έχει τι διάθεση έχει, τι μπορεί να προσφέρει, γιατί όπως είδαμε και ο Μαρσέλο που ήρθε στον Ολυμπιακό δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι. Ο Τάισον εύχομαι να έχει υγεία. Είμαι σίγουρος ότι αν είναι καλά θα βοηθήσει την ομάδα και τους νέους ποδοσφαιριστές».

Πηγή: PRIMO 106,1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άκουσε κανείς τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Ρίσκο Ντόη, αδικία για Μπιέλ - Επιτέλους, λίγη ντροπή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags