Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπογράφει top εξτρέμ ο Ολυμπιακός, τον έχει... κλείσει ο Μίτσελ - "Διαφωνία" στου Ρέντη για 2η μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 22:18:00

Υπογράφει top εξτρέμ ο Ολυμπιακός, τον... έκλεισε ο Μίτσελ - Διαφωνία στου Ρέντη για τον 2ο Ισπανό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπογράφει top εξτρέμ ο Ολυμπιακός, τον... έκλεισε ο Μίτσελ - Διαφωνία στου Ρέντη για τον 2ο Ισπανό!

Το Νο1 φαβορί για τα άκρα και οι επαφές με Ισπανό άσο... στο 90'! Στο Λιμάνι τρέχουν για να κλείσουν μέχρι και δύο προσθήκες στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αν και δεν συμφωνούν όλοι σχετικά με τον δεύτερο παίκτη. Πάντως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην κορύφωσή τους τις τελευταίες ώρες.
 

Μεγάλο μεταγραφικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να υπάρξουν εξελίξεις που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Γιατί οι Πειραιώτες κυνηγούν την απόκτηση ενός εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην 11άδα, με τους Χεσέ Ροντρίγκεθ και Ζοβάνε Καμπράλ να είναι οι επικρατέστεροι αυτή τη στιγμή στο μπλοκάκι των ανθρώπων του συλλόγου. Με τον πρώτο να είναι ελεύθερος, με μεγάλη θητεία σε κορυφαία κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει μιλήσει μαζί του ήδη ο Μίτσελ και τον έχει έτοιμο να έρθει ακόμα και αύριο.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, αν τελικά πωληθεί ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς το ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες φαίνεται ότι είναι ακόμα ενεργό για τον Μολδαβό.

Σίγουρα, άλλωστε, υπάρχει επαφή για τον Τόνι Λάτο με Βαλένθια, αλλα μένει να δούμε τις εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση είναι ρίσκο να μείνει η ομάδα με τους Ραμόν και Βρουσάι, αν πωληθεί τελικά ο Ρέαμπτσιουκ.

Οι πληροφορίες του sportdog από του Ρέντη αναφέρουν ότι αν και το σκέφτεται ο Μίτσελ να προχωρήσει έτσι, καθώς έχει σε τεράστια εκτίμησε τις ικανότητες του Έλληνα άσου, εντός της ομάδας διαφωνούν να μείνει το ρόστερ χωρίς βάθος στη συγκεκριμένη θέση, αφού και ο Μαρσέλο έχει δείξει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα ματς.

Σε κάθε περίπτωση το ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων δείχνει ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως πάντα, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι ακόμα κι αν μπει στα πλέι οφ με διαφορά βαθμών από την κορυφή, πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξτρέμ 4.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Ασίστ, ντρίμπλα στο 1vs1 και γκολ - Φέρνει νέο Ποντένσε ο Μίτσελ"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags