Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Επίσκεψη Αλαφούζου στο Κορωπί και ομιλία προς τους παίκτες - Τι τους είπε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 14:54:00

Επίσκεψη Αλαφούζου στο Κορωπί και ομιλία προς τους παίκτες - Τι τους είπε - Ρεπορτάζ!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Επίσκεψη Αλαφούζου στο Κορωπί και ομιλία προς τους παίκτες - Τι τους είπε - Ρεπορτάζ!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε σήμερα (28/1) στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Κορωπί, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσεις στους ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Η σημερινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" έγινε παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου. Προηγήθηκε μια πολύ σύντομη ομιλία του μεγαλομετόχου στους παίκτες, με την οποία εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του εν όψει της συνέχειας.

Η κίνηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά περνάει μία κρίση, την ίδια στιγμή που είναι νωπός ακόμα ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια συνηθίζει αρκετά συχνά να πηγαίνει στο Κορωπί και να μιλά στους ποδοσφαιριστές, είτε είναι για να τους στηρίξει όπως τώρα, είτε για να τους ταρακουνήσει, όπως είχε κάνει πέρσι δηλαδή στο αρνητικό τότε σερί των 10 ηττών στο πρωτάθλημα.

Πρόβλημα με Βέρμπιτς στην προπόνηση

Μετά το ρεπό της Παρασκευής οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου στις προπονήσεις. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στο πρόγραμμα με την ομάδα επέστρεψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, θεραπεία λόγω ενόχλησης στο γαστροκνήμιο ακολούθησε ο Βέρμπιτς και με ατομικό συνέχισε ο Μάγκνουσον.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags