Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σύννεφα" για παίκτη εκατομμυρίου στο Λιμάνι - Τον... διώχνει ο εξτρέμ - Αλλαγή πλάνων με Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 22:35:00

"Σύννεφα" για παίκτη εκατομμυρίου στο Λιμάνι - Τον... διώχνει ο εξτρέμ - Αλλαγή πλάνων με Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σύννεφα" για παίκτη εκατομμυρίου στο Λιμάνι - Τον... διώχνει ο εξτρέμ - Αλλαγή πλάνων με Φορτούνη!

Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το '24, όμως υπάρχει προβληματισμός. Για ποιον παίκτη που αρέσει πολύ στον Μίτσελ... χτυπούν οι καμπάνες και γιατί τα νέα για τον Έλληνα άσο δεν είναι τόσο ευχάριστα. Καλείται για ακόμα μία φορά να δώσει απαντήσεις.
 

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με την παρουσία τού Γιώργου Μασούρα στον Ολυμπιακό, καθώς είναι σαφές ότι αν έρθει ένας εξτρέμ στην ομάδα τον προσεχή Γενάρη το μέλλον του διεθνή Έλληνα ίσως να βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι.

Το ρεπορτάζ τού sportdog αναφέρει ότι δεν είναι μόνο ο Μασούρας που θα αποχωρήσει από την ομάδα αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Γιατί ο πεπειραμένος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι το 2024, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει κιόλας τη χρονική διάρκεια.

Γιατί ναι μεν αυτό το διάστημα είναι ανεβασμένος και ο Μίτσελ τον αξιοποιεί στις επιλογές του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ευρύτερα ο οργανισμός τού Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένος μαζί του. Γιατί ο Γκάρι ήρθε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στο Λιμάνι αλλά η ευπάθεια που έχει στους τραυματισμούς είναι ξεκάθαρη και στην ομάδα δεν την παραβλέπουν.

Ένα... πουλάκι είπε στο sportdog ότι αν έρθει τώρα εξτρέμ και πιάσει μέχρι το καλοκαίρι, τότε πλην του Μασούρα ούτε ο Γκάρι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι. Γιατί εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το 1+ εκατ. ευρώ που λαμβάνει για κάθε χρόνο από το συμβόλαιό του που, συνδυαστικά με τα φτωχά στατιστικά του και τις πολλές… απουσίες.

Αλλαγή πλάνων με Φορτούνη

Πρόβλημα με τον Κώστα Φορτούνη φαίνεται ότι υπάρχει στο Λιμάνι, καθώς ενώ ήταν σαφές ότι ο Μίτσελ τον πιστεύει και θέλει να τον στηρίξει στην 11άδα, η κατάσταση έχει πλέον αλλάξει.

Για να δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Το σύστημα με τα περίφημα τρία δεκάρια στην ίδια ενδεκάδα ήταν κάτι που δοκίμασε στο Λιμάνι ο Ισπανός τεχνικός και, εδώ που τα λέμε, για ένα μεγάλο διάστημα δούλεψε καλά και αποδοτικά. Μόνο που αυτό αφορούσε παιχνίδια με σημαντική αγωνιστική απόκλιση από τον Ολυμπιακό. Γιατί όταν ήρθαν τα παιχνίδια με τον Άρη και εκείνο με τον Ατρόμητο, ο Κώστας κάπου λίγο... χάθηκε στο γήπεδο. Με αποτέλεσμα στην τριάδα Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη ο τελευταίος να είναι εκείνος που φαίνεται ότι θα μείνει πιο πίσω στην ιεραρχία.

Βέβαια ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς κινείται αυτό το διάστημα για την απόκτηση ενός εξτρέμ που να κάνει τη διαφορά στην 11άδα, κάτι που σημαίνει ότι αν βρεθεί αυτός ο παίκτης και έρθει στην Ελλάδα, προφανώς η ομάδα θα αλλάξει σύστημα και θα παίζει με τον Χάμες σε ελεύθερο ρόλο, τον Μπιέλ ξανά στο ένα φτερό και τη νέα μεταγραφή στο άλλο.

Να κάνουμε κάτι ξεκάθαρο: Προφανώς οι Πειραιώτες πιστεύουν πολύ στην αξία του Φορτούνη και υπολογίζουν πολλά πάνω του μέχρι να ολοκληρωθούν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Αλλά είναι ξεκάθαρο από την άλλη ότι αυτό το διάστημα έχει μείνει λίγο πιο πίσω.

Το ζήτημα είναι αφενός να μην υπάρξει πρόβλημα σε αποδυτήρια και Ρέντη και, φυσικά, να τον κρατήσει ζεστό ο Μίτσελ. Για τον πρώτο δεν υπάρχει αμφιβολία, αφού ο Φορτούνης μετά από την γέννηση του παιδιού του αλλά την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς είναι άλλος άνθρωπος στου Ρέντη. Για το δεύτερο την ευθύνη αποκλειστικά την έχει ο Μίτσελ. Και, εδώ που τα λέμε, ο Ισπανός έχει την εμπειρία και την προσωπικότητα όχι μόνο για να κρατήσει ζεστό έναν ποδοσφαιριστή αλλά και για τον εμπνεύσει...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει σύστημα για Τζόλη ο Μίτσελ - Μπουκαδόρος, όχι Φορτούνης - Γι’ αυτό δεν παίζει στην Τβέντε"!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags