Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: Τινάζει την... μπάνκα ο Μαρινάκης στη Φόρεστ - Έτοιμος για δύο ακόμα ηχηρές μεταγραφές (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 22:15:00

Τινάζει την... μπάνκα ο Μαρινάκης στη Φόρεστ - Έτοιμος για δύο ακόμα ηχηρές μεταγραφές (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τινάζει την... μπάνκα ο Μαρινάκης στη Φόρεστ - Έτοιμος για δύο ακόμα ηχηρές μεταγραφές (ΦΩΤΟ)

Έτοιμη για διπλό... χτύπημα είναι η Φόρεστ καθώς όπως έχει γίνει γνωστό η αγγλική ομάδα είναι πολύ κοντά στο αποκτήσει στόπερ και παίκτη για τα χαφ με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ για την φετινή σεζόν.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έτοιμοι για ακόμα ένα... διπλό χτύπημα φαίνεται ότι είναι η αγγλική ομάδα, μόλις λίγα 24ωρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, μιας και είναι σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης Φελίπε, όσο και με τον μέσο Τζόντζο Σέλβι.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Φελίπε, μιας και ο παίκτης δεν υπολογίζεται στους Ροχιμπλάνκος, ενώ όσον φορά τον Τζόντζο Σέλβι όπως αποκάλυψε η Telegraph η αγγλική ομάδα είναι ένα βήμα πριν τον αποκτήσει αφού μετά από 7 χρόνια στη Νιούκαστλ δεν είναι στα πλάνα του Έντι Χάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωνάζουν" για πέναλτι στον Άρη πριν την κόκκινη - Τον βρήκε στο κεφάλι ο Αθανασιάδης! (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags