Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: "Τρέλα" Αλαφούζου για τίτλο - Φοβερές ατάκες στους παίκτες στο Κορωπί - Μοιράζει χρήμα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 00:13:00

"Τρέλα" Αλαφούζου για τίτλο - Φοβερές ατάκες στους παίκτες στο Κορωπί - Μοιράζει χρήμα!

Sportdog Team
"Τρέλα" Αλαφούζου για τίτλο - Φοβερές ατάκες στους παίκτες στο Κορωπί - Μοιράζει χρήμα!

Οι Πράσινοι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έπεσαν από την πρώτη θέση, έχοντας αγώνα λιγότερο, όμως ο πρόεδρος της ομάδας δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε το Τριφύλλι να φτάσει ξανά στον τίτλο.

Παναθηναϊκός: Γνωστό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (28/1) ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου ώστε να μιλήσει από κοντά τόσο με τους παίκτες των Πρασίνων, όσο και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της συνέχειας της σεζόν και σε μια κίνηση να ανεβάσει το ηθικό τους μετά τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του OPEN "Total Football" ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε το πόσο... τρελαμένος είναι ώστε να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους μιας και είπε στους παίκτες "Ξέρετε ότι ήμουν μέχρι τώρα κοντά σας, κάντε αυτό που πρέπει και θα είμαι ακόμη πιο κοντά σας", υποσχόμενος πως θα δώσει πριμ για την επιστροφή της ομάδας στις νίκες, όπως σε "τρίποντα" σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις, ενώ μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο ίσχυε αν οι Πράσινοι νικούσαν για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3+1 Έλληνες για ΠΑΟ - Το "παιδί" του Σπανούλη, ο πρώην του Ολυμπιακού και το 44% στο τρίποντο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags