Facebook Pixel Serie A: Kαι πως να το χάσει η Νάπολι; Πήρε το ντέρμπι με την Ρόμα και "αγκαλιάζει" τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 00:06:00

Kαι πως να το χάσει η Νάπολι; Πήρε το ντέρμπι με την Ρόμα και "αγκαλιάζει" τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Kαι πως να το χάσει η Νάπολι; Πήρε το ντέρμπι με την Ρόμα και "αγκαλιάζει" τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς... φρένο τρέχουν οι Παρτενοπέι με στόχο να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα Ιταλίας μιας και μπορεί να δυσκολεύτηκαν στο ντέρμπι με τους Τζιαλορόσι, όμως Οσιμέν και Σιμενόνε τους οδήγησαν στη νίκη και αγκαλιάζουν τον φετινό τίτλο.

Serie A: Ολοταχώς για τίτλο βαδίζει στην Ιταλία η Νάπολι που αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να πάρει τη νίκη, με 2-1, κόντρα στη Ρόμα και εκτόξευσε τη διαφορά στο +13 από την δεύτερη Ίντερ. Η πρώτη... φωτιά μπήκε στο 17' όταν ο  Κβαρατσκέλια μοίρασε την 8η φετινή του ασίστ, με τον Οσιμέν να κάνει δύο εναέρια κοντρόλ και τρομερό βολέ να κάνει το 1-0.

Ο αγώνας είχε τρελό ρυθμό και τελικά στο 75' οι Ρωμαίοι θα ισοφαρίσουν με τον Ελ Σαράουι να νικά με πλασέ τον Μερέτ και να κάνει το 1-1, με τους Παρτενοπέι να βγαίνουν μαζικά στην επίθεση ώστε να φτάσουν στη νίκη και τελικά το γκολ να έρχεται από τον Σιμεόνε  οποίος πήρε την πάσα από τον Ζιελίνσκι, ρόλαρε πάνω σε έναν αντίπαλο και με τρομερό τελείωμα έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας για το 2-1 μέσα σε… ντελίριο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags