Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σέρχι Κανός: Νέος... Μπιέλ στο Λιμάνι - "Δημιουργεί ρήγματα, βοήθεια στην άμυνα" - "Σχολείο" σε Λίβερπουλ-Μπάρτσα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 14:13:00

Νέος... Μπιέλ στο Λιμάνι - "Δημιουργεί ρήγματα, βοήθεια στην άμυνα" - "Σχολείο" σε Λίβερπουλ-Μπάρτσα

του Γιώργου Κτενά
Νέος... Μπιέλ στο Λιμάνι - "Δημιουργεί ρήγματα, βοήθεια στην άμυνα" - "Σχολείο" σε Λίβερπουλ-Μπάρτσα

"Δεξιός μπακ και αριστερός εξτρέμ - Για αυτό είναι 12 εκατ. η αξία του"! Ποιος είναι ο Σέρχιο Κανός που έρχεται στην Ελλάδα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να λύσει το μεγάλο πρόβλημα του Μίτσελ. Η μέχρι τώρα καριέρα του και γιατί φέτος έπαιξε ελάχιστα.

Μία σημαντική μεταγραφή αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός, καθώς ο Σέρχι Κανός είναι ο… εκλεκτός για την θέση του εξτρέμ.

Ο 25χρονος Ισπανός, που έρχεται ως δανεικός στο Λιμάνι με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αλλά ήδη από το 2013 βρίσκεται στην Αγγλία, αρχικά για τις υποδομές της Λίβερπουλ και έπειτα για την Νόργουιτς και την Μπρέντφορντ.  

Η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα 12 εκατ. ευρώ και στην καριέρα του έχει αλλάξει αρκετές θέσεις - Κυρίως όμως αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως κυνηγός. Φέτος είχε μόλις 5 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπρέτφορντ, ενώ το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα έληγε το καλοκαίρι του 2023.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το αγγλικό ποδόσφαιρο, για να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Κανός και όσα μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι.

"Δεξιός μπακ και αριστερός εξτρέμ - Για αυτό είναι στα 12 εκατ. η αξία του - Γρήγορος ακραίος"

"Ήταν βασικός στην Μπρέντφορντ, τον ξεκίνησε ως αριστερό εξτρέμ, μετά μέσα στα χρόνια έγινε δεξιός μπακ, μετά δεξιός εξτρέμ, μετά τον έβαλε όλη την πτέρυγα με τριάδα στόπερ, αλλά φέτος έχει πέσει στα αζήτητα", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος.

Η χρηματιστηριακή του αξία, πάντως, παραμένει ψηλά - Στα 12 εκατ. ευρώ.

"Παίζει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και έχει διατηρήσει ψηλά την αξία του, δεν είναι value ποδοσφαιρική τα 12 εκατ. ευρώ για τον Κανός. Ένας γρήγορος ακραίος είναι".

"Δεν είναι για να σκοράρει - Δημιουργεί ρήγματα - Δεν απέχει από Γκάρι-Μπίελ - Προσφέρει και αμυντικά"

Στον Ολυμπιακό τι μπορεί να κάνει;

"Έπαιζε αριστερά στην αρχή, στην Αγγλία, αλλά έπαιξε και δεξιά μετά. Πού θα τον βάλει ο Μίτσελ; Έχει μια απραξία, φέτος ήταν παραγκωνισμός. Για να δημιουργήσει είναι περισσότερο, δεν είναι για να σκοράρει. Δεν είναι εξτρέμ που θα βάλει 10 γκολ, αλλά δημιουργεί ρήγματα κ.λπ.".

Σε σχέση με τους άλλους εξτρέμ του Ολυμπιακού;

"Είναι πιο γρήγορος από όλους αυτούς που έχει τώρα ο Ολυμπιακός, τεχνικά δεν απέχει από Γκάρι ή Μπίελ. Και αμυντικά μπορεί να προσφέρει κάπως, ενώ μπορεί να προσφέρει και αμυντικά, να μην τρώει ο μπακ του δύο παίκτες πάνω του δηλαδή".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος "Χασάν" στον Ολυμπιακό - Καραμπόλα με Τσεκιτσί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags