Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζίμερ Μπιτίκι βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία πως ο διεθνής με το Κόσοβο εξτρέμ απουσίαζε από την προπόνηση της Κόνιασπορ την Τρίτη.
Όλα δείχνουν πως προχωράνε ομαλά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του 26χρονου άσου από τον τουρκικό σύλλογο στους «ερυθρόλευκους» και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή. Άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα ο ατζέντης του για να τρέξει τα διαδικαστικά.
Ο Μπιτίκι, που έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, μεγάλωσε στη Νορβηγία και έπαιξε στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας, αλλά στα 18 του επέλεξε να εκπροσωπήσει σε επίπεδο Ανδρών το Κόσοβο, με το οποίο μετρά 14 συμμετοχές και 1 γκολ.
Φέτος είχε 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ με την Κόνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται την τελευταία διετία, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο