Facebook Pixel Μαντί Καμαρά: Όλα ανοικτά για Καμαρά στη Ρόμα - Αποφασίζει ο Μουρίνιο - Τα δεδομένα για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 11:31:00

Όλα ανοικτά για Καμαρά στη Ρόμα - Αποφασίζει ο Μουρίνιο - Τα δεδομένα για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Όλα ανοικτά για Καμαρά στη Ρόμα - Αποφασίζει ο Μουρίνιο - Τα δεδομένα για Ολυμπιακό

Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί σχετικά με τον έμπειρο χαφ και το εάν θα συνεχίσει στην Ρόμα.

Εάν υπάρχει ένας πάικτης που... καίει τον Ολυμπιακό ενόψει του καλοκαιριού δεν είναι άλλος από τον Μαντί Καμαρά, μιας και ο χαφ της Ρόμα έχει μια αρκετά υψηλή ρήτρα, η οποία εάν πληρωθεί στους ερυθρόλευκους για παίκτη που δεν υπολογίζεται θα είναι ευεργετική για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έλαβε και ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ ως loan fee. Ένα ποσό που από μόνο του είναι ικανοποιητικό για παίκτη που δεν υπολογιζόταν για μεγάλο διάστημα. 

Πάντως, ο Μαντί Καμαρά μετά την διακοπή του Μουντιάλ έχει παίξει συνολικά 55 λεπτά σε σύνολο έξι αγώνων της Ρόμα! Όμως το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν! Κοινώς, όλα είναι ανοικτά για το εάν θα κοιτάξει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι.

Στην Ρώμη θεωρούν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το να δώσει η Ρόμα 12 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι ούτε απίθανο, ούτε δεδομένο. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και το πως θα καταφέρει ο Μουρίνιο να αξιοποιήσει τον Καμαρά ή όχι για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς, Κάτι που θα ήταν καταλυτικό για το προσεχές καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Tσαφ" στον Ολυμπιακό με 11αδάτο - "Μεταγραφή" στόπερ από το πάνω ράφι - Φέρνει ελεύθερο;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags