Facebook Pixel Λιγκ Καπ Αγγλίας: "Λύγισε" τη Νότιγχαμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ματσάρα στον τελικό με Νιούκαστλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 00:20:00

"Λύγισε" τη Νότιγχαμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ματσάρα στον τελικό με Νιούκαστλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Λύγισε" τη Νότιγχαμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ματσάρα στον τελικό με Νιούκαστλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουνάιτεντ ζευγάρωσε τις νίκες της κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και με συνολικό σκορ 5-0 έκλεισε θέση για τον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Νότιγχαμ Φόρεστ να πιστέψει στο... θαύμα (μετά τη νίκη της με 3-0 στο πρώτο «City Ground») και με την άνετη επικράτησή της με το «σβηστό» 2-0 στο δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, έγινε η δεύτερη φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης στο «Wembley» -απέναντι στη Νιούκαστλ- που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Φεβρουαρίου (18:30).

Μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν δύο γκολ σε ένα τετράλεπτο (73' Μαρσιάλ, 76' Φρεντ) και απλοποίησαν τα πράγματα, φτάνοντας στον τελικό και στην ευκαιρία να διεκδικήσουν άλλο ένα τρόπαιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας έχουν ως εξής (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων):

Νιούκαστλ Σαουθάμπτον                   2-1  (1-0)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ  2-0  (3-0)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags