Facebook Pixel Λίβερπουλ: Φυλάει το καλό για το καλοκαίρι η Λίβερπουλ - Ψάχνει τεράστιο "μπαμ" με χάφαρο της Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 11:12:00

Φυλάει το καλό για το καλοκαίρι η Λίβερπουλ - Ψάχνει τεράστιο "μπαμ" με χάφαρο της Τσέλσι!

Sportdog Team
Φυλάει το καλό για το καλοκαίρι η Λίβερπουλ - Ψάχνει τεράστιο "μπαμ" με χάφαρο της Τσέλσι!

Οι Κόκκινοι δεν έκαναν κάποια ιδιαίτερη κίνηση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, εκτός του Κόντι Χάκπο, και φαίνεται ότι φυλούν το καλύτερο για το καλοκαίρι.

Λίβερπουλ: Ο Ενκκολό Καντέ παραμένει στα μεταγραφικά σχέδια των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα και έχει αποφασίσει να μην υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με την Τσέλσι, με τη Λίβερπουλ να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του. 

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα του Παρισιού προσέγγισε το καλοκαίρι την Τσέλσι για τον Γάλλο σταρ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και τού πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2025. 

Ο ίδιος ο 31χρονος μέσος, όμως, θέλει μια καλύτερη συμφωνία, ζητώντας νέο τετραετές συμβόλαιο, αλλά η Τσέλσι απέρριψε το αίτημα του, έτσι στο τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SUN» ο Καντέ έχει αποφασίσει να φύγει από το Λονδίνο και έχει ζητήσει από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, το KDS, να προχωρήσει τις επαφές για να του βρει νέα ομάδα. Αυτή μπορεί να είναι η Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ του δίνει το συμβόλαιο και τις εγγυήσεις που ζητά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags