Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Νικολακόπουλος: "Η ιδέα Μίτσελ για ΠΑΟΚ με Εμβιλά και Σαμασέκου στην 11αδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 14:18:00

Νικολακόπουλος: "Η ιδέα Μίτσελ για ΠΑΟΚ με Εμβιλά και Σαμασέκου στην 11αδα"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Η ιδέα Μίτσελ για ΠΑΟΚ με Εμβιλά και Σαμασέκου στην 11αδα"

Η αντίδραση των Πειραιωτών για το διαιτητή του ντέρμπι και οι πρώτες σκέψεις του Ισπανού προπονητή για το παιχνίδι της Κυριακής.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σφοδρή αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για ορισμό του Σλοβάκου Ιβάν Κρούζλιακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, τόνισε πως η Κόνιασπορ εκτός από τον Μπουχαλάκη, τον οποίο απέκτησε δανεικό ως το τέλος της σεζόν, ζήτησε από τους Πειραιώτες και τον Γκάρι Ροντρίγκες και πρόσθεσε ότι ο Ουί-Τζο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεούλ της πατρίδας του, δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τέλος, αναφορικά με την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είπε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον μία δοκιμή του Μίτσελ να βάλει τον Εμβιλά στόπερ και τον Σαμασέκου αμυντικό χαφ, διευκρινίζοντας ότι απομένει να φανεί στις επόμενες προπονήσεις αν πρόκειται για μία εναλλακτική ιδέα ή σκοπεύει να το κάνει την Κυριακή.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags