Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συμφωνία Μίτσελ-Μαρινάκη για μεταγραφή 12 εκατομμυρίων - Το απόλυτο κόλπο για να υπογράψει τζάμπα
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 15:00:00

Συμφωνία Μίτσελ-Μαρινάκη για μεταγραφή 12 εκατομμυρίων - Το απόλυτο κόλπο να υπογράψει τζάμπα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφωνία Μίτσελ-Μαρινάκη για μεταγραφή 12 εκατομμυρίων - Το απόλυτο κόλπο να υπογράψει τζάμπα!

Ο χαφ που ζήτησε ο Ισπανός, οι συζητήσεις με Γερμανία και η ρήτρα! Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε, ωστόσο στο Λιμάνι ήδη τρέχουν τον σχεδιασμό για την ομάδα της επόμενης σεζόν και ο προπονητής έχει καταθέσει τις προτάσεις του σχετικά με τους παίκτες που χρειάζεται.
 

Μία… εσωτερική μεταγραφή στα χαφ φαίνεται ότι έχει κάνει ο Μίτσελ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά το Μουντιάλ, καθώς ο Ντιαντιέ Σαμασέκου δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και φανέλα βασικού, με εμφανίσεις όπως αυτή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, που ήταν ματς υψηλών απαιτήσεων. Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα ο Ισπανός κόουτς τον δοκιμάζει ακόμα και στα βασικά πλάνα ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το ρεπορτάζ λοιπόν που υπάρχει από το Λιμάνι αναφέρει ότι ο άσος της Χόφενχαϊμ, που ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη μορφή δανεισμού, είναι εκείνος που σκοπεύει να ρίξει στα χαφ (μαζί με Εμβιλά και Χουάνγκ) ο Μίτσελ μέσα στο επόμενο διάστημα, ειδικά μετά και την αποχώρηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη.  

Άλλωστε, ο Σαμασέκου μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες σκοπεύουν να συζητήσουν με την Χόφενχαϊμ για την επέκταση του δανεισμού του! Η ρήτρα που είχε οριστεί το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτησή του ήταν στα 12 εκατ. ευρώ, αλλά με δεδομένο ότι στη γερμανική ομάδα δύσκολα θα βρει θέση και έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2025, μπορεί να φέρει νέο δανεισμό και, παράλληλα, μια πιο βατή ρήτρα αγοράς του για το καλοκαίρι του 2024.

Σε κάθε περίπτωση ο Σαμασέκου δείχνει ότι έχει εγκλιματιστεί και έχει πάρει τα πάνω του, με αποτέλεσμα η δεδομένη αξία και ποιότητά του να ξεχωρίζει. Το sportdog υπενθυμίζει την κουβέντα που είχε κάνει με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που παρακολουθεί στενά λόγω εργασίας το γερμανικό ποδόσφαιρο, για την περίπτωση του, 27χρονου άσου.

20 εκατ. στα χαφ του Ολυμπιακού - "Δεν έχει τέτοιον παίκτη ο Μίτσελ - Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός"

"Τον είχε πάρει 20 εκατ. ευρώ η Χόφενχαϊμ από τη Σάλτσμπουργκ και τον πήρε για να πάει στη Γερμανία καλά και από εκεί να βρεθεί στην Πρεμιερ Λιγκ. Είναι 6άρι με δημιουργικά χαρακτηριστικά, κόβει καλά, δίνει ενέργεια, έχει κοψίματα, τέτοιον παίκτη δεν έχει ο Ολυμπιακός", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στο τέλος πρόσθεσε:

"Δεν έχει επαφή με γκολ αλλά έχει καλή πρώτα μπάλα και το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι η ένταση, η ενέργεια και το γεγονός ότι ανακτά την μπάλα και βοηθάει στην μετάβαση. Γενικά είχε στοιχεία για να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό".

 Με τη φανέλα της Χοφενχάιμ τι έχει κάνει;

"Στη Χόφενχαϊμ είχε δύο καλές σεζόν, την τρίτη άρχισε να χάνει έδαφος και φέτος η Χόφενχαϊμ που δεν είχε χώρο στο ρόστερ της για εκείνον, καθώς πλέον ήταν 4ος στην ιεραρχία, τον έδωσε δανεικό. Αυτή την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός. Δεν είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα, στο κομμάτι της ενέργειας και της έντασης είναι σε άλλο επίπεδο από αυτό που βλέπουμε στον Ολυμπιακό".

Με ποιον ταιριάζει να παίξει στην 11άδα;

"Θέλει καλύτερα τον Χουάνγκ, να υπάρχει πλάι του δηλαδή ένας παίκτης για να περνάει την μπάλα μπροστά. Δεν έχει την 40άρα μπαλιά του Εμβιλά, αλλά είναι πολύ πιο δυνατός για να πρεσάρει ψηλά".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακασέτας και Σιώπης "μέσα" στο μεγάλο deal του Ολυμπιακού - Ξεκινούν συζητήσεις, πολλά τα λεφτά!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags