Facebook Pixel Η επόμενη πώληση μετά τον Λιβάι - Δικαίωση Αλμέιδα για το ρίσκο - Θα φέρει εκατομμύρια η... Ρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 21:51:00

Η επόμενη πώληση μετά τον Λιβάι - Δικαίωση Αλμέιδα για το ρίσκο - Θα φέρει εκατομμύρια η... Ρεάλ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η επόμενη πώληση μετά τον Λιβάι - Δικαίωση Αλμέιδα για το ρίσκο - Θα φέρει εκατομμύρια η... Ρεάλ!

Ο παίκτης-αποκάλυψη στη φετινή σεζόν, που ετοιμάζεται για μεταγραφή. Ο προπονητής του τον πίστεψε, πήρε φανέλα βασικού όταν δεν το περίμενε κανείς και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Στην Ένωση έχουν ενημερωθεί πως υπάρχει ενδιαφέρον και περιμένουν κάτι καλό το καλοκαίρι.

ΑΕΚ: Η σούπερ επέμβαση του Αθανασιάδη στην κεφαλιά του Μπράμπετς στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη, καταγράφηκε (και) στα μπλοκάκια ξένων σκάουτερ που βρέθηκαν στην OPAP Arena το βράδυ της Κυριακής (29/1).

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Ένωσης κερδίζει συνεχώς…πόντους μέσω των φετινών εμφανίσεων του και υπάρχουν ομάδες (εκτός συνόρων) που παρακολουθούν, ήδη, με ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του στην Ένωση.

Τη φετινή σεζόν ο Αθανασιάδης μετρά 13 συμμετοχές στη Super League, έχοντας κρατήσει απαραβίαστη την εστία του σε 9 παιχνίδια και έχοντας δεχθεί μόλις 5 γκολ. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν φοβήθηκε να δώσει φανέλα βασικού στον Έλληνα γκολκίπερ, αφήνοντας στον πάγκο τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, και σίγουρα αισθάνεται δικαιωμένος.

 

Εξάλλου τα όσα κάνει ουσιαστικά τώρα με τα κιτρινόμαυρα ο Αθανασιάδης, αποτελούν συνέχεια του "μπαμ" που είχε κάνει πέρσι με την Σέριφ Τιρασπόλ, με αποκορύφωμα φυσικά την ανάδειξή του σε MVP στη μυθική νίκη της Σέριφ επί της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη για το Champions League!

Πάντως και από την ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στον διεθνή γκολκίπερ. Γι' αυτό άλλωστε φρόντισαν το καλοκαίρι του 2022 να του επεκτείνουν το συμβόλαιο (με αυξημένες αποδοχές), μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Από τη στιγμή που ο Αθανασιάδης έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του στο Champions League από πέρυσι, ενώ φέτος καταγράφει διαρκώς ανοδική πορεία, δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν το ερχόμενο καλοκαίρι φτάσουν στην Ένωση προτάσεις με… αρκετά μηδενικά για τον παίκτη. Άλλωστε, στα 29 του χρόνια βρίσκεται σε ιδανική ηλικία για τερματοφύλακα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για τον Χριστοδουλόπουλο - Φήμες για... βόμβα σε μεγάλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags