Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έξι απουσίες στον ΠΑΟΚ - Μεγάλο μείον με Τάισον - Τι ετοιμάζει για Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 12:09:00

Έξι απουσίες στον ΠΑΟΚ - Μεγάλο μείον με Τάισον - Τι ετοιμάζει για Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Έξι απουσίες στον ΠΑΟΚ - Μεγάλο μείον με Τάισον - Τι ετοιμάζει για Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου

Αρκετές απουσίες, που θα του έδιναν βάθος στον πάγκο, έχει να αντιμετωπίσει ο Ρουμάνος τεχνικός εν όψει του αποψινού (20:30) ντέρμπι στην Τούμπα.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι σε καλή φόρμα και σε καλή κατάσταση, δοκιμάσηκε και στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Έκανε προετοιμασία, χωρίς μεσοβδόμαδη υποχρέωση, και το μόνο κακό είναι οι έξι απουσίες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δυστυχώς, την τελευταία στιγμή προέκυψε το θέμα με τον Τάισον, ο οποίος δεν θα ξεκινούσε ως βασικός, αλλά ήταν ως η πρώτη έξτρα λύση από τον πάγκο για να ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας. Και ο Βιεϊρίνια είναι εκτός και ήταν μία σημαντική αλλαγή. Είναι πολλοί οι απόντες, που δεν θα ήταν βασικοί, αλλά θα υπήρχε βάθος στον πάγκο για τον Λουτσέσκου», πρόσθεσε.

Και υπογράμμισε: «Είναι γνωστός ο κορμός με τον οποίο ξεκινά ο ΠΑΟΚ και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη από την πλευρά του προπονητή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κινητικότητα στην Τούμπα για Πασχαλάκη - Αυτός τον... έδιωξε από ΠΑΟΚ - Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags