Facebook Pixel ΑΕΚ - Ατρόμητος: Καυγάς Πανούτσου-Τσακίρη για τα δοκάρια - "Αυτό που λες είναι αούα αγόρι μου - Όχι σε μένα αυτά" (Aud)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 16:07:00

Καυγάς Πανούτσου-Τσακίρη για τα δοκάρια: "Αυτό που λες είναι αούα αγόρι μου- Όχι σε μένα αυτά" (Aud)

Sportdog Team
Καυγάς Πανούτσου-Τσακίρη για τα δοκάρια: "Αυτό που λες είναι αούα αγόρι μου- Όχι σε μένα αυτά" (Aud)

Παρέμβαση Καρπετόπουλου: "Ας πει η ΑΕΚ ότι δεν το θέλει στα χαρτιά"! Μεγάλη ένταση στον ραδιοφωνικό αέρα, με αφορμή όσα έγιναν στο Περιστέρι και τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων.

Την εκτίμηση ότι η κουβέντα για όσα συνέβησαν στο Περιστέρι σκοπίμως μετατοπίζεται για να βγει η ΑΕΚ… στον τάκο εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι θάβεται σκοπίμως το γεγονός ότι η «Ένωση» κατέθεσε ένσταση, όχι για να κερδίσει το ματς, αλλά για να διορθωθεί το πρόβλημα με τα δοκάρια (σε διάστημα 70 λεπτών).

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι αποφασίζει ο διαιτητής (και όχι οι ομάδες) για τη διεξαγωγή του αγώνα, χαρακτήρισε γελοιότητα το γεγονός ότι στο 2023 υπάρχουν τσιμεντωμένα δοκάρια και βαφτίζονται «τεχνικές εργασίες» σκαψίματα με τσάπες και αξίνες στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, κατά την διάρκεια της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν, κυρίως ανάμεσα στον Τσακίρη και τον Πανούτσο!

Αναλυτικά ο διάλογος:

Τσακίρης: Υπάρχει διαφορά στο ένσταση με ένσταση και προσπαθεί εδώ και 24 ώρες να θαφτεί. Η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση για να πάρει το ματς, αλλά για να φτιαχτούν τα δοκάρια.

Πανούτσος: Αυτή τη συνέπεια θα είχε

Τσακίρης: Γιατί δεν μπορούσαν να το φτιάξουν; Είναι ευθύνη της διοργανώτριας που δεν ήξερε για τα δοκάρια. Δεν ξέρουμε βέβαια για την τύχη του αγώνα, αλλά έχουμε καταλήξει πως θα το πάρει η ΑΕΚ στα χαρτιά. Όπως ξέραμε πως η ΑΕΚ θα παίξει σε άδεια Τούμπα και Παρασκευή βράδυ έμαθε άλλα. Δεν αποφασίζει η ΑΕΚ για τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά ο διαιτητής Μανούχος. Ας έλεγε πως υπάρχει αυτή η διαφορά στα δοκάρια, παίζουμε και μετά κάντε ένσταση. Ακούμε το εξωφρενικό πως η ΑΕΚ δεν ήθελε να παίξει. Πώς να παίξει; Να διορθωθεί το πρόβλημα ζήτησε.

Πανούτσος: Γιώργο και στα δελτία κάνεις ένσταση

Τσακίρης: Αντί να λένε συγνώμη, βγαίνουν και λένε ό,τι έκαναν ότι μπορούσαν. Και επειδή δεν έπιασε το αφήγημα αυτό, η γελοιοποίηση έφτασε σε άλλο επίπεδο. Βγαίνουν και λένε πως η ΑΕΚ το ήξερε από πριν. Άντε και το ήξερε, από κάποιον δικό σας το έμαθε. Αλλά και πάλι, φιλοξενούμενη πήγε εκεί σε ένα γήπεδο. Δεν είχαν τις συνθήκες να αλλάξουν τις ενώσεις στα τέρματα. Τα είχαν τσιμεντωμένα, που να το πεις και να μη γελάσουν.

Πανούτσος: Πρέπει να έχει βάση από τσιμέντο το δοκάρι για να είναι σταθερό.

Τσακίρης: Και βγαίνουν όμως

Πανούτσος: Βιδωτά είναι; Πώς βγαίνουν με αυτόν τον μηχανισμό;

Τσακίρης: Έτσι γίνεται, έγινε στα Σκόπια. Και τα έβγαλαν.

Πανούτσος: Οκ δεν ξέρω, αν έχεις άποψη εσύ.

Τσακίρης: Αν σπάσει η εστία δεν πρέπει να αλλάξει; Αν πάρει κλίση;

Πανούτσος: Δεν έχει σπάσει ποτέ, ούτε έχει πάρει κλίση! Γι’ αυτό έχουν την τσιμεντένια βάση.

Τσακίρης: Αν ανέβουν πέντε άτομα σε μία φιέστα και χοροπηδάνε; Έχουν γίνει αυτά, για αυτό λέω. Μη μου λες κάτι που δεν έχει γίνει.

Πανούτσος: Μη φωνάζεις ρε Γιώργο πες την άποψή σου. Σε παρακαλώ. Πες το επιχείρημά σου, την αγανάκτησή σου.

Τσακίρης: Σου λέω κάτι συγκεκριμένο κι εσύ πας αλλού τη συζήτηση.

Πανούτσος: Κι εγώ κάτι συγκεκριμένο απαντάω.

Τσακίρης: Αυτό που απαντάς είναι αούα.

Πανούτσος: Αούα είναι το δικό σου Γιώργο.

Τσακίρης: Όχι αγόρι μου

Πανούτσος: Δεν είμαι αγόρι σου! Αυτά αλλού, μπορούμε να μιλάμε, αλλά φωνή όχι σε μένα. Και όχι το αγόρι μου.

Τσακίρης: Η φωνή είναι σε όποιον δεν με αφήνει να ολοκληρώσω. Μιλάμε και σου λέω μπορεί να έχουν κλίση τα δοκάρια.

Πανούτσος: Ωραία, διάβασες ένα παράδειγμα. Εγώ σου έχω πει δεν το έχω δει. Μη φωνάζεις. Γιατί φωνάζεις;

Τσακίρης: Βγήκαν χθες στον Καρπετόπουλο στο MEGA με μεζούρες. Ποιος είχε τη μεζούρα στο Περιστέρι; Χωρίς καμία δικαιολογία έχει βγει στον τάκο η ΑΕΚ; Για ποιο λόγο; Πείτε μου ένα λόγο που φταίει!

Πανούτσος: Μπορούμε να μιλάμε ή θες μόνο εσύ να μιλάς; Κανείς δεν κατηγορεί την ΑΕΚ. Υπάρχει ένα γεγονός και για αυτό μιλάμε.

Τσακίρης: Είναι γελοίο, κανείς δεν έχει γράψει μία λέξη ότι δεν γίνεται να βλέπουμε το 2023 φτυάρια και αξίνες και μετά να λέμε για τεχνικές υπηρεσίες του γηπέδου.

Πανούτσος: Αυτό που γίνεται δεν έχει νόημα, γιατί βουλιάζουν το χώμα.

Τσακίρης: Αντί να ασχολούμαστε ότι ο Ατρόμητος μας δουλεύει μέσα στα μούτρα μας, που δεν κοίταξαν τα δοκάρια τους με τα βασικά για να γίνει ένα παιχνίδι, ασχολούμαστε με την ΑΕΚ και αν θέλει το ματς στα χαρτιά.

Καρπετόπουλος: Η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση 2000 λέξεις και δεν λέει πουθενά ότι δεν θέλει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Ας βγει να πει ότι δεν θα υποστηρίξει την ένσταση.

Τσακίρης: Μα δεν το λέει πουθενά ο κανονισμός. Τι να πάει στο δικαστή και να πετάξει χαρταετό;

Καρπετόπουλος: Ε δεν πειράζει, ας βγει να το πει. Δεν είναι ζήτημα κανονισμού, αλλά θέσης. Το ίδιο έλεγε ο κανονισμός και στα δελτία του ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άξιζε στην ΑΕΚ που ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε μετά την κροτίδα - Έμπλεξε τώρα για τα καλά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags