Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου - Γιάννης Κωνσταντέλιας: Γιατί ο Λουτσέσκου έκανε αυστηρή κριτική στον Κωνσταντέλια - Η εξήγηση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 15:59:00

Γιατί ο Λουτσέσκου έκανε αυστηρή κριτική στον Κωνσταντέλια - Η εξήγηση!

Sportdog Team
Γιατί ο Λουτσέσκου έκανε αυστηρή κριτική στον Κωνσταντέλια - Η εξήγηση!

Την εικόνα την είδε όλη η Ελλάδα. Ο Κωνσταντέλιας έχει αντικατασταθεί από τον Μπίσεσβαρ και την ώρα που πάει στον πάγκο ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έκανε παρατηρήσεις σε αυστηρό ύφος. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε τα παράπονά του στον 19χρονο άσο.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου - Γιάννης Κωνσταντέλιας: Του εξήγησε σε αυστηρό ύφος ότι ήθελε από εκείνον να κάνει πρέσινγκ σε συγκεκριμένες φάσεις και και παράλληλα σε μία-δύο περιπτώσεις να είχε καλύτερες επιλογές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει επιλέξει την τακτική καρότο και μαστίγιο γιατί πιστεύει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθεί βάσει των υψηλών προδιαγραφών που έχει ο Βολιώτης άσος. 

Ο ίδιος ήταν που είχε δηλώσει στην Ρουμανία πριν λίγες μέρες ότι δεν πίστευε ότι τόσο γρήγορα θα μπορούσε να γίνει βασικός, εκείνος που σημείωσε μετά το ματς με την Λεβαδειακό ότι τα τελειώματα δεν είναι το καλό του σημείο, αλλά με την δουλειά θα βελτιωθεί και εκείνος που τον γκάζωσε προχθές. Πολύ απλά γιατί τον πιστεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωτάθλημα της μεζούρας"; - Ο Μελισσανίδης το σχεδίαζε 2 χρόνια - Απέναντι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ!

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags