Facebook Pixel "Αφεντικό" στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Κλείνει από τώρα τον... νέο Πινέδα - "Σκάει" 2.5 εκατ. ο Μελισσανίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 18:04:00

"Αφεντικό" στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Κλείνει από τώρα... νέο Πινέδα - "Σκάει" 2.5 εκατ. ο Μελισσανίδης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Αφεντικό" στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Κλείνει από τώρα... νέο Πινέδα - "Σκάει" 2.5 εκατ. ο Μελισσανίδης!

Ο Αργεντινός βρήκε την πρώτη μεταγραφή, ξεκίνησαν συζητήσεις! Ποιος είναι ο... εκλεκτός του κόουτς για το καλοκαίρι, οι διαπραγματεύσεις που ήδη έγιναν τον Ιανουάριο και ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

ΑΕΚ: Για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα μπορούσε να προσαρμοστεί άμεσα στα σχέδια του Αλμέιδα κινήθηκε η Ένωση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε το... αγγλικό στιλ που υπάρχει στο κλαμπ - Ο Ματίας Αλμέιδα όντως έχει πάρει τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στο σπίτι του.

Γιατί είναι εκείνος που έχει το γενικό πρόσταγμα αγωνιστικά, στα αποδυτήρια, αλλά είναι και εκείνος που δίνει την κατεύθυνση στις μεταγραφές. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κυριάρχησε το όνομα του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς εδώ και αρκετό καιρό στο ρεπορτάζ, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός έχει αποδείξει ότι ξέρει τι/ποιον εισηγείται. Η περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα είναι χαρακτηριστική.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό όνομα, ακόμα και στην ομάδα του δεν είναι ο πιο γνωστός παίκτης, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί ως φουνταριστός, αριστερος εξτρέμ, ή πίσω από τον επιθετικό.

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ και, σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ έχει μαρκάρει την περίπτωση του Κικάνοβιτς και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί η περίπτωσή του, αλλά το όνομά του βρίσκεται πάνω-πάνω στη λίστα των Κιτρινόμαυρων για ενίσχυση.

"Τον ξέρει καλά ο Αλμέιδα - Αναπληρωματικός πέρσι - Αριστερά, φουνταριστός, πίσω από τον φορ"

Το sportdog είχε επικοινωνήσει πριν από λίγο καιρό με τον Κώστα Ζάγκα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ, για να μάθουμε την άποψή του για τον 22χρονο άσο. Θυμηθειτε τι μας είχε πει.

Ποια είναι η άποψη που έχεις για τον Κικάνοβιτς;

"Η καλύτερη του σεζόν ήταν η περσινή, ξεκίνησε ως αναπληρωματικός στην ομάδα του, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είναι ψαγμένη λύση και τον ξέρει καλά ο Αλμέιδα".

Οι θέσεις που παίζει;

"Μεσοεπιθετικός είναι, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό όνομα, ακόμα και στην ομάδα του δεν είναι ο πιο γνωστός παίκτης. Μπορεί να αξιοποιηθεί ως φουνταριστός, αριστερος εξτρέμ, ή πίσω από τον επιθετικό".

Ποια είναι η τιμή του;

"Στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ η τιμή του, νομίζω ότι κάπου τόσο θα τον πουλούσε η ομάδα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφαίρεση βαθμών στον Ατρόμητο για τα δοκάρια - Ποινή και για την ΑΕΚ - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags