Facebook Pixel Super League: "Βόμβες" από γνωστό νομικό για το Περιστέρι - "Πρωτόδικα κερδίζει η ΑΕΚ αλλά στο εφετείο..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 20:47:00

"Βόμβες" από γνωστό νομικό για Περιστέρι - "Πρωτόδικα κερδίζει η ΑΕΚ αλλά στο εφετείο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβες" από γνωστό νομικό για Περιστέρι - "Πρωτόδικα κερδίζει η ΑΕΚ αλλά στο εφετείο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστός νομικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν πριν την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Ένωση προβλέποντας την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Γιώργος Παναγόπουλος: Για τη νομική οπτική που αναμένονται στην υπόθεση της αναβολής του Ατρόμητος - ΑΕΚ μίλησε τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ τονίζοντας ότι πρωτόδικα πιστεύει πως θα δικαιωθεί η Ένωση, όμως βλέπει ανατροπή δεδομένων υπέρ της ομάδας του Περιστερίου στην Εφέσεων.

«Η ΑΕΚ έχει μια χαρά ομάδα, δεν έχει λόγο να κοντραριστεί. Ο Ατρόμητος έχει κάνει κάποιες γκάφες, αλλά έχουν παίξει πόσες ομάδες εκεί. Το ποδόσφαιρο διεξάγεται σε φυσικό χώρο που υπάρχουν φθορές και αλλοιώσεις.

Ελπίζω να μη φτάσει η ιστορία στο CAS και ξεφτιλιστούμε. Σε πρώτο βαθμό πιστεύω θα δικαιωθεί η ΑΕΚ. Στην Εφέσεων θα δουν ότι δεν υπάρχει δόλος και θέλω να πιστεύω ότι ο αγώνας θα ξαναγίνει. Το νομικό κομμάτι πρέπει να κλείσει εντός Ελλάδας
», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παναγόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφαίρεση βαθμών στον Ατρόμητο για τα δοκάρια - Ποινή και για την ΑΕΚ - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags