Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ δίνει απαντήσεις - Αυτός η καλύτερη μεταγραφή - "Ιδανικός ο Ραζβάν γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 08:07:00

Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ δίνει απαντήσεις - Αυτός η καλύτερη μεταγραφή - "Ιδανικός ο Ραζβάν γιατί..."

Sportdog Team
Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ δίνει απαντήσεις - Αυτός η καλύτερη μεταγραφή - "Ιδανικός ο Ραζβάν γιατί..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην ομάδα με αφορμή το τελευταίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γιώργος Κουλακιώτης: Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, που βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ολυμπιακού, μίλησε στο Metropolis 95.5 και το «Τρίτο Ημίχρονο» τόσο για τον αγώνα όσο και για τους παίκτες που ξεχωρίζουν.

«Όποτε έχω ευκαιρία πηγαίνω μαζί με τον γιο μου στην Τούμπα. Αγαπημένος του ήταν ο Πασχαλάκης γιατί παίζει τη θέση του, αλλά τώρα που έφυγε πικράθηκε. Πλέον, είμαστε φανατικοί με τον Κοτάρσκι. Είναι τρομερός με τα χέρια και τα πόδια και πολύ σταθερός κάτω από την εστία. Ίσως είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. 

Ο Ίνγκασον έχει δέσει με τον Κουλιεράκη, αλλά και με τον Νάσμπεργκ. Όσο είναι καλά αυτή η πεντάδα, ο ΠΑΟΚ δεν δέχεται γκολ κι αυτό φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν μας πήγε το παιχνίδι και μοιραία μείναμε στο μηδέν. Κάναμε πολλές φάσεις και είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν πήραμε το τρίποντο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος του αντιπάλου και θα συμφωνήσω με τον Λουτσέσκου που είπε ότι κάναμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται μικρός στο γήπεδο και θα διαφωνήσω με την τοποθέτηση του Παπασταθόπουλου. Αν το ξαναδεί ο Σωκράτης το ντέρμπι, θα αλλάξει γνώμη. 

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης μέσα στη Λαμία. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και στις δύο αναμετρήσεις για να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου. Αν ο ΠΑΟΚ πιάσει μια απόδοση όπως με τον Ολυμπιακό, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Να μην δεχτεί γκολ και να βάλουμε κάποιο τέρμα, ώστε να είναι εύκολη η ρεβάνς στην Τούμπα. 

Είμαι φαν του Λουτσέσκου, ο οποίος ξέρει πώς να διαχειριστεί το ρόστερ και τον κάθε παίκτη. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια στροφή στους νέους και το πάει τέλεια αυτό το κομμάτι και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ο ιδανικός προπονητής για τον ΠΑΟΚ για το πώς θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά και για την ανάδειξη ταλέντων'', είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωτάθλημα της μεζούρας"; - Ο Μελισσανίδης το σχεδίαζε 2 χρόνια - Απέναντι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags