Facebook Pixel Ελλάδα: Απίστευτο! Παίκτης που έπαιξε πρόσφατα στην Ελλάδα σώθηκε 2 φορές στον σεισμό στην Τουρκία
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 00:20:00

Απίστευτο! Παίκτης που έπαιξε πρόσφατα στην Ελλάδα σώθηκε 2 φορές στον σεισμό στην Τουρκία

Sportdog Team
Απίστευτο! Παίκτης που έπαιξε πρόσφατα στην Ελλάδα σώθηκε 2 φορές στον σεισμό στην Τουρκία

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός ατζέντης όπου και αποκάλυψε πως ξένος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στην χώρας μας μέχρι το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος σώθηκε στην Τουρκία από τον σεισμό από θαύμα δύο φορές.

Ανδρέας Ικίμης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο γνωστός ατζέντης  και μίλησε για το μεγάλο σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία και αποκάλυψε ότι ο Ναντίρ Τσιφτσί που φόρεσε τη φανέλα του Μακεδονικού στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου σώθηκε δύο φορές από θαύμα.

«Η ιστορία που θα σας μεταφέρω αφορά τον Ντάμιρ Τσιφτσί που έκανε μεγάλη καριέρα σε Σκωτία και Τουρκία και αποφάσισε να έρθει φέτος στον Μακεδονικό. Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν κράτησε για πολύ, αφού τον Δεκέμβριο ο Ναντίρ έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Τουρκίας. 

Από χθες μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε τη γείτονα χώρα προσπαθούσα να μιλήσω μαζί του, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να τον βρω. Επικοινώνησα με τον πατέρα του που ούτε αυτός είχε νέα του και άρχισα να ανησυχώ πάρα πολύ. ΅

Τελικά το βράδυ κατάφερα να τον βρω και μου αποκάλυψε ότι μία μέρα πριν τον μεγάλο σεισμό η σύζυγός του που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους ταξίδεψε για τη Γερμανία ώστε να γεννήσει κι αυτός αποφάσισε να πάει να κοιμηθεί σε έναν συμπαίκτη του. 

Η πολυκατοικία που έμενε με την οικογένειά του καταστράφηκε ολοσχερώς. Όπως κι αυτή του συμπαίκτη του που για καλή τους τύχη πριν γίνει ο μεγάλος σεισμός ταρακουνήθηκαν και βγήκαν με ένα σάκο στους ώμους για να περπατήσουν στον δρόμο και λίγα λεπτά μετά καταστράφηκε κι αυτή η πολυκατοικία. Δύο φορές η τύχη ήταν με το μέρος του. Στη διαδρομή με τον συμπαίκτη του έβλεπαν πτώματα στους δρόμους. Τώρα ο Τσιφτσί είναι στη Γερμανία δίπλα στην οικογένειά του» αποκάλυψε ο Ανδρέας Ικίμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αφεντικό" στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Κλείνει από τώρα... νέο Πινέδα - "Σκάει" 2.5 εκατ. ο Μελισσανίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags