Facebook Pixel Ευθύμης Κουλούρης: "Χρυσή ρήτρα" για Κουλούρη - Έμπλεξε λόγω… Λιβάγια - Μεγάλη μάχη για να "γυρίσει" με τον Χασάν!
| 2023-02-08 22:31:00

"Χρυσή ρήτρα" για Κουλούρη - Έμπλεξε λόγω… Λιβάγια - Μεγάλη μάχη για να "γυρίσει" με τον Χασάν!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Χρυσή ρήτρα" για Κουλούρη - Έμπλεξε λόγω… Λιβάγια - Μεγάλη μάχη για να "γυρίσει" με τον Χασάν!

Η.. τρέλα του Έλληνα φορ τον οδήγησε στην Τουρκία την τελευταία στιγμή! Γιατί δεν έπαιζε στη Λασκ και ο λόγος που ζήτησε να φύγει, η οψιόν αγοράς ενόψει καλοκαιριού και πώς θα καταφέρει στο δεύτερο μισό της σεζόν να τα φέρει και πάλι όλα τούμπα.

Ευθύμης Κουλούρης: Είναι αλήθεια πως άλλους περίμεναν από την Ελλάδα στην Τουρκία, στη μεταγραφική deadline day κι άλλος, Έλληνας του εξωτερικού, τελικά πήγε! Χωρίς να σκιαχτεί μάλιστα από το φονικό σκηνικό των τρομακτικών σεισμών που έπληξαν την γειτονική χώρα!!

Για την ακρίβεια όταν οι περισσότεροι 'Έλληνες της Τουρκίας έψαχναν τρόπο να επιστρέψουν  στην πατρίδα, αυτός ταξίδευε για εκεί, προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή του! Τόσο αποφασισμένος ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης για την (παραδοσιακά "πιο ελληνική ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος) Αλάνιασπορ ή τόσο απογοητευμένος από το πρώτο 6μηνο της παρουσίας του στην  Αυστρία.

Με το εκπληκτικό ντεμαραζ που έκανε με τον Ατρόμητο στον περσινό δεύτερο γύρο, είχε αρκετές προτάσεις τον περασμένο Μάϊο και Ιούνιο. Κι αφού αρνήθηκε μια σούπερ προσφορά από την Ιαπωνία και την ομάδα του Σκίμπε (την Χιροσίμα, που μετά πήρε τον Πιέρο Σωτηρίου), αρχές Ιουλίου υπέγραψε στην δεύτερη της Αυστρίας Λασκ Λιντς. Με το 1.000.000 ευρώ που πλήρωσαν στον Σπανό ήταν η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία του αυστριακού κλαμπ. Μέχρι τότε γιατί τον Γενάρη άλλαξαν τα δεδομένα και το...ρεκόρ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης στην Λάσκ πήγε για βασικός αλλά νωρίτερα η ομάδα είχε πάρει δανεικό απο την Χάϊντουκ τον 20χρονο Κροάτη Μαρίν Λιούμπισιτς, που λόγω... Μάρκο Λιβάγια δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής στο Σπλιτ. Έλα όμως, που ο Λιουμπισιτς αποδείχθηκε φλέβα χρυσού, σε κάθε συμμετοχή του έβαζε και γκολ (συνολικά 13 σε 18 ματς), οπότε γρήγορα έγινε αυτός βασικός και ο Κουλούρης μπακ απ του!

Το χειρότερο για τον Ευθύμη; Η Λάσκ εντυπωσιασμένη από τις επιδόσεις και το ταλέντο του Λιούμπισιτς ενεργοποίησε νωρίτερα την οψιόν αγοράς του που είχε, πληρώνοντας 3.000.000 ευρώ στην Χάιντουκ για να τον κάνει ιδιοκτησία της (από 1η Ιανουαρίου)!

Ο Κουλούρης που δεν ήταν για να μένει στον πάγκο και στην Λάσκ (όπως είχε συμβεί και στην Τουλούζ), ζήτησε από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα για να πάει δανεικός και να παίζει! Και τα κατάφερε έστω και στο... και πέντε.

Η Αλάνιασπορ πρώην ομάδα των Τζαβέλα/Μπακασέτα/Σιώπη/Βιγιαφάνιες/Ντζαλμα και νυν του Αχμέντ Χασάν (δανεικός απο τον Ολυμπιακό), θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του. Αν μονιμοποιηθεί εκεί θα εξαρτηθεί από πολλά, κυρίως από τον ίδιο, την προσαρμογή και τις επιδόσεις του.

Ο Κουλούρης εκεί θα έχει σίγουρα ανταγωνισμό αφού ο Χασάν είναι ο πρώτος της σκόρερ με 8 γκολ, αλλά ο Έλληνας πρώην πρώτος σκόρερ της Super League πάει αποφασισμένος. Και δεν... μασάει. Η Αλάνιασπορ έχει οψιόν αγοράς του ύψους 2.000.000 ευρώ ενώ και στην Λασκ θα τον περιμένουν το καλοκαίρι αφού προβλέπεται να μοσχοπουλήσουν τον Λιούμπισιτς!

Εφόσον , λοιπόν, πάει καλά στο δεύτερο μισό της σεζόν (πάντα είναι το καλό του) και ξαναβρεί τον δρόμο προς τα δίχτυά, μόνο κερδισμένος θα είναι ο Κουλούρης. Είτε αγοράζοντάς τον η Αλάνια , είτε  επιστρέφοντας στην Αυτστρία και με τον Λιούμπισιτς παρελθόν απο την Λασκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χορός εκατομμυρίων για επτά Έλληνες - Απορρίφθηκε πρόταση για τον 17χρονο - "Ταμπελάκι" με 20 μύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags