Facebook Pixel Απόστολος Τερζής: "Σκασμένος" ο Τερζής - "Δεν αξίζαμε την ήττα, μας αδικεί το σκορ - Ισοφάρισαν με μια φάση"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 22:38:00

"Σκασμένος" ο Τερζής - "Δεν αξίζαμε την ήττα, μας αδικεί το σκορ - Ισοφάρισαν με μια φάση"

Sportdog Team
"Σκασμένος" ο Τερζής - "Δεν αξίζαμε την ήττα, μας αδικεί το σκορ - Ισοφάρισαν με μια φάση"

Στις χαμένες ευκαιρίες των Κίτρινων μετά το πρώτο γκολ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός των Κίτρινων τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να χάσει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Απόστολος Τερζής: Την άποψη πως ο Άρης έπρεπε να έχει κερδίσει τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και αδικείται από το σκορ εξέφρασε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Έλληνας τεχνικός των Κίτρινων, ενώ στάθηκε και στις φάσεις που έχασαν οι παίκτες του μετά το πρώτο γκολ που πέτυχαν.

«Πετύχαμε το 1-0 και είχαμε δύο καθαρές ευκαιρίες με τον Καμαρά να βρούμε κι άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με μία φάση χωρίς να έχει μπει καν στην περιοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Πάλμα και δεχτήκαμε στο τέλος ένα γκολ μετά από ένα λάθος μαρκάρισμα σε στημένη φάση. Δεν αξίζαμε την ήττα. 

Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε τους χώρους και δεν μας έκανε φάση ο αντίπαλος. Στο δεύτερο αλλάξαμε λίγο την τακτική μας. Δικαιούμασταν τη νίκη και ξαναλέω το σκορ μας αδικεί σίγουρα», είπε ο Απόστολος Τερζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Αλαφούζος… φέρνει Μπότο στον ΠΑΟ - Διαπραγματεύσεις με Ντόη, πρόταση από Γερμανία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags