Facebook Pixel Ατακάρες υπουργού σε Μελισσανίδη! "Άγιος γηπεδοφτιάχτης - Όλο 3 η ΑΕΚ – Πάμε για πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-14 11:25:00

Ατακάρες υπουργού σε Μελισσανίδη! "Άγιος γηπεδοφτιάχτης - Όλο 3 η ΑΕΚ - Πάμε για πρωτάθλημα" (Vid)

του Κιτρινόμαυρου
Ατακάρες υπουργού σε Μελισσανίδη! "Άγιος γηπεδοφτιάχτης - Όλο 3 η ΑΕΚ - Πάμε για πρωτάθλημα" (Vid)

Μίλησε σε αεκτζήδικη εκδήλωση παρόντος του ηγέτη της Ένωσης, ο οποίος συμφωνούσε με τα λεγόμενα του πολιτικού και έγνεφε καταφατικά.

Κεντρικός ομιλητής, σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη συνθήκη της Λωζάννης,  την οποία διοργάνωσε η Λέσχη Ένωσις Φίλων ΑΕΚ, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, ήταν ο Άγγελος Συρίγος.

Η ομιλία έγινε παρουσία του ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη και έτσι ο Υφυπουργός Παιδείας και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, δεν έχασε την ευκαιρία να απευθύνει τον λόγο στον άνθρωπο που υλοποίησε το όραμα της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Κύριε Μελισσανίδη, ο γιος μου έχει μία φωτοτυπία που λέει Άγιος Μελισσανίδης ο γηπεδοφτιάχτης», είπε αρχικά ο πολιτικός με το κοινό να ξεσπά σε γέλια ανυπομονώντας να ακούσει τη συνέχεια της ιστορίας. «Προχθές, λοιπόν, είχε πάει να δει τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός και γύρισε και μου λέει πάμε για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά μου λέει, απ’την αρχή του χρόνου είμαστε συνήθως στο 3 έναντι των αντιπάλων μας».

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη, το αφεντικό της Ένωσης συμφωνούσε, γνέφοντας καταφατικά, με τα λεγόμενα του κ. Συρίγου, ο οποίος έβγαλε έναν εξαιρετικό λόγο για τη συνθήκη της Λωζάννης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Δείτε τι αναφέρει στην αρχή της ομιλίας του:

Το ζήτημα για τον ίδιο είναι να κερδίσει και ψήφους ενόψει εκλογών. Γιατί η δήλωση που έκανε πρόσφατα για τα τουρκικά F-16 (σ.σ. «μας συμφέρει να πάρουν οι Τούρκοι F-16») προκάλεσε αρνητικότατες αντιδράσεις και σίγουρα του στοίχισε πολιτικά. Η παρουσία του στην ενωσίτικη εκδήλωση όμως ήταν μία από αυτές, τις μικρές ευκαιρίες που δόθηκαν, για να ανασκευάσει την εικόνα του…

 Ο ίδιος πάντως είναι Ενωσίτης και αν θυμάστε, είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με τα παιδιά του και μάλιστα μακρυά από τα VVIPs. Μεγάλη μαγκιά για πολιτικό που δεν αναλώνεται μόνο στις χαιρετούρες με επιχειρηματίες και να βρίσκεται κοντά στον λαό. Εξάλλου ο Συρίγος πέρα από όσα έχουν ειπωθεί για την ατυχέστατη δήλωση, είναι σφόδρα πατριώτης και έχει κάνει πολλά πράγματα για τον Ελληνισμό. Ίσως να μας δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να τα αναφέρουμε.

Προς το παρόν κρατάμε την ατάκα για την αγάπη της ΑΕΚ φέτος με τον αριθμό #3, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κόντρα στον Λεβαδειακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags