Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τεράστια έκπληξη με τον Μανούχο - Από τα δοκάρια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-16 13:14:00

Τεράστια έκπληξη με τον Μανούχο - Από τα δοκάρια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τεράστια έκπληξη με τον Μανούχο - Από τα δοκάρια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Παρά τον «πόλεμο» που γίνεται γύρω από το όνομά του στις αίθουσες του αθλητικού δικαστή, η ΚΕΔ αποφάσισε να τον έχει στην 4αδα σε ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι της χρονιάς.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να κρίνει ακόμα και τον φετινό πρωτάθλημα, καθώς οι Θεσσαλονικείς… παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν κοντά στην κορυφή, ενώ στην Ένωση γνωρίζουν καλά πως με διπλό, θα έχουν τεράστιες πιθανότητες να μπουν πρωτοπόροι στα πλέι οφ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν, η ΚΕΔ έφερε τον Νορβηγό, Έσπεν Έσκας. Πρόκειται για 34χρονο ρέφερι, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και δεν έχει σφυρίξει ξανά σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.



Βοηθοί του Έσκας (ο οποίος σφυρίζει ματς ομίλων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις εδώ και τρία χρόνια, αλλά προέρχεται από απραξία τριών μηνών εξαιτίας του ότι το πρωτάθλημα στη χώρα του ολοκληρώθηκε τον Νοέμβρη) θα είναι οι συμπατριώτες του, Γιαν Ένγκαν και Ίσαακ Μασέβκιν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μανούχος, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Δανός, Μίκελ Ρέντερ, μαζί με τον Μιχάλη Παπαδάκη.

Η επιλογή πάντως του Μανούχου ήδη έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, καθώς θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον διαιτητή που βρίσκεται στο… στόχαστρο για όσα έγιναν στο Περιστέρι με τα δοκάρια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ και έχει κατηγορηθεί στο δικαστήριο από τον Αλέξη Κούγια ως «υπάρλληλος της ΑΕΚ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags