Facebook Pixel Πανιώνιος: Απίστευτα πράγματα σε αγώνα πιτσιρικάδων του Πανιωνίου - Το σκηνικό που συγκίνησε τους πάντες (Vid)
| 2023-02-18 07:47:00

Απίστευτα πράγματα σε αγώνα πιτσιρικάδων του Πανιωνίου - Το σκηνικό που συγκίνησε τους πάντες (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα σε αγώνα πιτσιρικάδων του Πανιωνίου - Το σκηνικό που συγκίνησε τους πάντες (Vid)

Ενα παιδάκι σε αγώνα Κ14 μεταξύ του Πανιώνιου και του Ατρόμητου, έκανε λάθος, δέχτηκε γκολ, έβαλε τα κλάματα και συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι έσπευσαν να τον παρηγορήσουν.

 

Είναι, πιθανόν, το πιο ωραίο βίντεο που μπορεί να δείτε σήμερα. Είναι απ' αυτά που έχουμε ανάγκη να βλέπουμε.

Σ' έναν αγώνα επιπέδου Κ14, ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου έκανε ένα λάθος, δέχτηκε γκολ και άρχισε να κλαίει. Ο προπονητής του, Δημήτρης Κυρούλης, του φώναξε «δεν πειράζει», ενώ συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Το σχόλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Πανιώνιος:

«Πανιώνιος-Ατρόμητος (Κ14): Η όμορφη χειρονομία που πρόσφερε μία συγκινητική στιγμή!

Μία ιδιαίτερη και, συνάμα, συγκινητική στιγμή βίωσαν όσοι βρίσκονταν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Fous de foot της Βάρης για την αναμέτρηση της ομάδας μας, την οποία προπονεί ο Δημήτρης Κυρούλης, με την αντίστοιχη του Ατρομήτου Αθηνών, στο πλαίσιο του τουρνουά Attica.

Σε μία ανύποπτη φάση, έπειτα από γύρισμα αμυντικού προς την εστία, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε κακό υπολογισμό, αποτυγχάνοντας να απομακρύνει, με συνέπεια να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Οντας εμφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη, έπεσε στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα, με τους συμπαίκτες του να επιχειρούν να τον παρηγορήσουν και τον προπονητή μας να του φωνάζει "δεν πειράζει", προσπαθώντας να τον ενθαρρύνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags