Facebook Pixel Premier League: Νέο σόου του παικταρά - Με τέτοιο Ράσφορντ, η Γιουνάιτεντ βλέπει ακόμα και τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-19 18:24:00

Νέο σόου του παικταρά - Με τέτοιο Ράσφορντ, η Γιουνάιτεντ βλέπει ακόμα και τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέο σόου του παικταρά - Με τέτοιο Ράσφορντ, η Γιουνάιτεντ βλέπει ακόμα και τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ράσφορντ πέτυχε δύο ακόμα γκολ και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νίκη με 3-0 επί της Λέστερ, μειώνοντας τη διαφορά της από την κορυφή στους 5 βαθμούς.

Premier League: Το 3-0 στο Old Trafford δε λέει όλη την αλήθεια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μάρκους Ράσφορντ να συνεχίζει να... τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες πήρε εύκολη νίκη επί της Λέστερ και έφτασε στο -3 από τη Σίτι, ωστόσο χρειάστηκε ο Νταβίντ Ντε Χέα σε δύο περιπτώσεις να κρατήσει το μηδέν.

Στο 8ο λεπτό ο Μπαρνς βγήκε τετ α τετ πλάσαρε όμως ο Ισπανός έδιωξε σε κόρνερ, η δεύτερη ευκαιρία ήταν και αυτή για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 20ο λεπτό ο Ντε Χέα με απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Ιχεανάτσο κράτησε το μηδέν.

Η Λέστερ πλήρωσε τις δύο τρομερές χαμένες ευκαιρίες της αφού μία μαγική μπαλιά του Φερνάντες, έβγαλε τετ α τετ τον Ράσφορντ για το 1-0 (25'), μάλιστα πριν το ημίχρονο ο Νταλότ από πολύ κοντά δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 έπειτα από γύρισμα και πάλι του Μπρούνο.

Βέβαια η ομάδα του Ρότζερς φωνάζει για κόκκινη στον Σάμπιτζερ για χτύπημα στο γόνατο του Φάες, σε μία φάση που δεν δόθηκε κάρτα.

Μέσα σε πέντε λεπτά η Γιουνάιτεντ «καθάρισε» το τρίποντο εντός έδρας πρώτα ο Φρεντ βρήκε με ωραία κάθετη τον Ράσφορντ, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Γουόρντ, ενώ ο Σάντσο στο 61' έπαιξε πολύ ωραία το 1-2 με τον Μπρούνο και σκόραρε σε κενή εστία.

Ο Σάντσο θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως αν και βγήκε απέναντι από τον Γουόρντ ο Φάες τον πρόλαβε και στη συνέχεια ο Άγγλος πλάσαρε ψηλά άουτ. Έτσι η Γιουνάιτεντ πήρε ένα πειστικό τρίποντο κόντρα στην ανεβασμένη Λέστερ και περιμένει την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό της Πέμπτης.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags