Facebook Pixel Champions League: Χαμός στην Γερμανία - Σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις πριν το Άιντραχτ - Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-21 21:29:00

Χαμός στην Γερμανία - Σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις πριν το Άιντραχτ - Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στην Γερμανία - Σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις πριν το Άιντραχτ - Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το... pregame του αποψινού (21/2, 22:00) μεγάλου αγώνα ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Νάπολι για τους «16» του Champions League, ξεκίνησε επεισοδιακά, καθώς λίγες ώρες πριν απ’ τη σέντρα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην πόλη, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

Champions League: Το... pregame του αποψινού (21/2, 22:00) μεγάλου αγώνα ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Νάπολι για τους «16» του Champions League, ξεκίνησε επεισοδιακά, καθώς λίγες ώρες πριν απ’ τη σέντρα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην πόλη, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οπαδοί της Άιντραχτ επιτέθηκαν σε οπαδούς της Νάπολι που ταξίδεψαν ως τη Φρανκφούρτη, με τα επεισόδια να ξεκινούν σε μπαρ στη λεωφόρο Σβάιτσερ.

Η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε εννέα συλλήψεις, ενώ όπως τονίζουν τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης υπήρξαν δύο επιθέσεις στο ίδιο σημείο με διαφορά δύο ωρών και τρεις τραυματισμοί.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή δημοπρασία για τον "μάγο" του ΠΑΟΚ! "Σφάζονται" στα πόδια του μεγαθήρια - Τινάζει τη μπάνκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags