Facebook Pixel Τάσος Τσατάλης: Τσατάλης: "Άτυχος ο Κόλο Μουανί - Αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-22 10:56:00

Τσατάλης: "Άτυχος ο Κόλο Μουανί - Αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί!"

Sportdog Team
Τσατάλης: "Άτυχος ο Κόλο Μουανί - Αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί!"

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ πέταξε την "σπόντα" του για τη φάση του Ολιβέιρα με τον Αραούχο στην Τούμπα, με αφορμή κάτι παρόμοιο που συνέβη στο χθεσινό Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι στο Champions League.

Στη φάση της αποβολής του Κόλο Μουανί στην αναμέτρηση της Άιντραχτ με την Νάπολι, που κατά την άποψή του και προφανώς κατά την άποψη της ΑΕΚ, θυμίζει τη φάση Ολιβέιρα - Αραούχο αναφέρεται σε ανάρτησή του στο facebook ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

«Άτυχος ο Κολο Μουανί. Αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί και θα χε πάρει κίτρινη ο παίκτης της Νάπολι», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τσατάλης και συμπληρώνει: «Στο μεταξύ του Ολιβειρα στον Αραουχο ήταν τρεις φορές χειρότερο και πιο βάναυσο. Και να χεις να σου λένε οι διάφοροι μη πω, που είχε να πατήσει ο Ολιβειρα! Ο Γάλλος της Αιντραχτ που είχε να πατήσει;;;;;»

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο της φάσης:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags