Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Ολυμπιακού για καλοκαίρι - Έρχεται από Premier - Απόφαση Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-23 10:00:00

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Ολυμπιακού για καλοκαίρι - Έρχεται από Premier - Απόφαση Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Ολυμπιακού για καλοκαίρι - Έρχεται από Premier - Απόφαση Μαρινάκη!

Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν, το συμβόλαιο και ο παρτενέρ Χουάνγκ! Στο Λιμάνι... κυνηγούν το πρωτάθλημα, ωστόσο ήδη ετοιμάζουν από τώρα και το πλάνο για την επόμενη σεζόν και ψάχνουν στην αγορά για τους παίκτες που χρειάζονται και μπορούν να αποκτήσουν, ακόμα και τώρα, ως ελεύθερους. Ποια είναι η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει και γιατί;

Ολυμπιακός - Λούκα Μιλιβόγεβιτς: Με τους Πειραιώτες έχει συνδεθεί για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια το όνομα του Σέρβου χαφ, δεδομένου ότι το μέλλον του βρίσκεται μακριά από την Κρίσταλ Πάλας.

Από την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν ήταν στα πλάνα του Βιεϊρά, καθώς η αγγλική ομάδα δεν χρειάζεται τέτοιου τύπου 6άρι στην 11άδα της, ενώ πρόσφατα απέκτησε δύο ακόμα παίκτες για τα χαφ.

Με αποτέλεσμα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται να υπάρχουν επαφές με την Κρίσταλ Πάλας ώστε να μείνει ελεύθερος - Κι εδώ είναι που μπαίνει στο ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός.

Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα οι αποδοχές του παίκτη, καθώς τα χρήματα που λαμβάνει τώρα από το συμβόλαιό του στην Αγγλία είναι στα 4 εκατ. ευρώ ετησίως. Με δεδομένο, όμως, ότι θα κάνει ξανά πρωταθλητισμό και θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα μπορούσε να πέσει στα μισά και πιο κάτω, καθώς η περίπτωση του Κώστα Μανωλά δείχνει τον δρόμο για κάποιον που θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

"Για αυτό δεν παίζει - Τον παίρνει τσάμπα - Φθίνουσα πορεία η καριέρα του"

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα.

"Δεν είναι στα πλάνα, φέτος έχει 11 συμμετοχές και έχει να παίξει από τις 18 Γενάρη, έχει χάσει τη θέση του. Παίζει σπανια, όταν έχουν "πεθάνει" οι περισσότεροι μπαίνει στην 11άδα", είχε αναφέρει, αρχικά, μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να μείνει ελεύθερος;

"Μπορεί να θέλει και μόνος του βέβαια να αποχωρήσει και να ζητήσει να μείνει ελεύθερος. Γιατί είναι σε φθίνουσα πορεία η καριέρα του".

"Τον "διώχνει" ο Βιεϊρά - 2-3 χρόνια μπάλας - Στον Ολυμπιακό με Χουάνγκ"

Γιατί δεν έπαιξε πολύ;

"Ως 6άρι είναι μια ζωή στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά πέρσι τον βόλευε περισσότερο το στιλ της ομάδας. Τώρα, με τον Βιεϊρά, παίζει αλλιώς η Κρίσταλ Πάλας"

Θεωρείς ότι έχει θέση στον Ολυμπιακό;

"Γενικά νομίζω ότι δεν είναι σε καλή φάση καριέρας, αλλά δεδομένα έχει 2-3χρόνια γεμάτα μπροστά του. Όχι σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ όμως, καθώς και με το στιλ που παίζει η Κρίσταλ Πάλας πια, το 80% των 6αριών της Πρεμιερ είναι μια ταχύτητα πιο γρήγοροι σε σχέση με τον Μιλιβόγεβιτς. Στον Ολυμπιακό, με έναν επιθετικογενή χαφ δίπλα του, όπως είναι ο Χουάνγκ,  θα ήταν μια χαρά". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗ: Νέο "χουνέρι" Μίτσελ σε Φορτούνη πριν τον ΠΑΟ - Γι’ αυτό ο Μπακαμπού αφήνει εκτός τον Ελ Αραμπί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags