Facebook Pixel Έκι Γκονζάλες: Φοβερός Έκι Γκονζάλες: Παράτησε το ποδόσφαιρο και δεν θα πιστέψετε με τι ασχολείται!
| 2023-02-23 12:15:00

Φοβερός Έκι Γκονζάλες: Παράτησε το ποδόσφαιρο και δεν θα πιστέψετε με τι ασχολείται!

Sportdog Team
Φοβερός Έκι Γκονζάλες: Παράτησε το ποδόσφαιρο και δεν θα πιστέψετε με τι ασχολείται!

Μακριά από το ποδόσφαιρο πλέον, η ζωή του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού.

Ο πάλαι ποτέ σπουδαίος άσος του Παναθηναϊκού, που χάρισε ορισμένες μαγικές στιγμές στον κόσμο της ομάδας, όπως εκείνο το αριστουργηματικό γκολ στην Άρσεναλ στη Λεωφόρο, αποφάσισε να αφήσει οριστικά πίσω του το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία!

Συγκεκριμένα, η κύρια επιχειρηματική ασχολία του Έκι Γκονζάλες πλέον είναι η εκτροφή χοίρων, στις εγκαταστάσεις που διαθέτει ο ίδιος.

«Όσο αγωνιζόμουν στα γήπεδα, με τα χρήματα που έπαιρνα από τα συμβόλαια μου αγόραζα αγροτικές εκτάσεις με διαφορετική ποιότητα σε ότι αφορά το χώμα κάθε φορά. Πλέον ασχολούμαι με την αναδάσωση, την κτηνοτροφία, ενώ πυρήνα της εταιρίας μου αποτελούν οι χοιροτροφικές μονάδες που έχουμε αναπτύξει», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού.

Για να συμπληρώσει: «Συνεχίζουμε να διαφοροποιούμαστε έχοντας ψυγεία χοίρων. Φτιάχνουμε τσορίθος και λουκάνικα. Αναπτύσσουμε την εταιρία. Είναι κάτι που μου δίνει χαρά. Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι η φάρμα γουρουνιών. Στα χωράφια εκτρέφουμε βοοειδή και παχύδερμα ζώα. Κάνουμε όλο τον κύκλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" άμεσα του Λάσο - "Εκτοξεύει" το μπάτζετ ο Γιαννακόπουλος - Χάουαρντ και Λεζόρ για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags