Facebook Pixel ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: "Πάγωσαν" όλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια - Αναγκαστική αλλαγή και αγωνία για τον Λιβάι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-25 18:33:00

"Πάγωσαν" όλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια - Αναγκαστική αλλαγή και αγωνία για τον Λιβάι!

Sportdog Team
"Πάγωσαν" όλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια - Αναγκαστική αλλαγή και αγωνία για τον Λιβάι!

Εξαιρετικά άτυχος ο Λιβάι Γκαρσία, τραυματίστηκε και έβαλε τον Ματίας Αλμέιδα σε... αναμμένα κάρβουνα για την κατάστασή του ενόψει της συνέχειας.

Αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αποχώρησε λαβωμένος από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 43' πιάνοντας τον δεξιό του προσαγωγό και δεν κάθισε καθόλου στον πάγκο, αφού κατευθύνθηκε απευθείας στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της Cosmote TV μετέφερε στον "αέρα" της μετάδοσης ότι η αντίδραση του Ματίας Αλμέιδα μόλις ενημερώθηκε για την πρώτη εκτίμηση του τραυματισμού έδειξε πως δεν του άρεσαν τα νέα που άκουσε!

Update: Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο επιθετικός της ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Πλέον υπάρχει αγωνία για το μέγεθος του προβλήματος και πόσο θα αφήσει εκτός τον ποδοσφαιριστή. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα αποσαφηνιστεί η κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags