Facebook Pixel Premier League: Τεράστιο διπλό τίτλου για το... τραίνο της Άρσεναλ με "λυτρωτή" Μαρτινέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-25 19:17:00

Τεράστιο διπλό τίτλου για το... τραίνο της Άρσεναλ με "λυτρωτή" Μαρτινέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστιο διπλό τίτλου για το... τραίνο της Άρσεναλ με "λυτρωτή" Μαρτινέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λέστερ για τους Κανονιέρηδες. Τρίποντο-ανάσα για τη Λιντς, έφαγε τέσσερα η Νότιγχαμ.

Η παράδοση των τελευταίων ετών που θέλει τα ματς ανάμεσα σε Λέστερ και Άρσεναλ να μην τελειώνουν ισόπαλα, συνεχίστηκε για 7ο συνεχόμενο, σήμερα στο «Κινγκ Πάουερ» με τους Λονδρέζους να παίρνουν μεγάλο «διπλό» (1-0) και να ξεφεύγουν με +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, που δοκιμάζεται αργότερα (19:30) στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Το «χρυσό» γκολ για τους «κανονιέρηδες» πέτυχε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Γκάμπριελ Μαρτινέλι με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του δεύτερου μέρους.

Μετά το 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Γιουνάιτεντ, οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν σε δεύτερο συνεχόμενο ματς, αυτή την φορά στην έδρα τους, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. 

Ισοπεδωτική για 15 λεπτά στο δεύτερο μέρος ήταν η Γουέστ Χαμ. Από το 70΄έως το 85΄ τα «σφυριά» παραβίασαν τέσσερις φορές την εστία της Νότιγχαμ (4-0) κι επέστρεψαν με τον ιδανικότερο τρόπο στα «τρίποντα» μετά την ήττα στο Λονδίνο από την Τότεναμ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης ήταν ο επιθετικός των «σφυριών», Ντάνι Ίνγκς, ο οποίος μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε δύο γκολ βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη. Στο 78΄ τα πάντα τελείωσαν με το γκολ του Ντέγκλαν Ράις, ενώ στο 85΄ ο Μιχαΐλ Αντόνιο έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

Το βαρύ 2-4 από την Άρσεναλ δεν εμπόδισε την Άστον Βίλα να περάσει σα σίφουνας από το «Γκούντισον Παρκ», επικρατώντας με 2-0 της Έβερτον και δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής.

Νίκη-«οξυγόνο» πέτυχε και η Λιντς στο ντέρμπι των ουραγών με την Σαουθάμπτον (1-0), χάρις στο γκολ του Ισπανού αμυντικού, Ζούνιορ Φίρπο στο 77ο λεπτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags