Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το γκολ του Ολυμπιακού - Κόκκινη σε ΠΑΟ - Λάθος η κάρτα σε Μαρινάκη (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-26 22:37:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το γκολ του Ολυμπιακού - Κόκκινη σε ΠΑΟ - Λάθος η κάρτα σε Μαρινάκη (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το γκολ του Ολυμπιακού - Κόκκινη σε ΠΑΟ - Λάθος η κάρτα σε Μαρινάκη (Vid)

Τι συνέβη στη φάση με τον Ελ Αραμπί και το λάθος με Κουρμπέλη! Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε στην «Αθλητική Κυριακή» τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι και παρουσίασε τα... φαλτσοσφυρίγματα του Πορτογάλου ρέφερι.

Ο... κακός χαμός έγινε για τη διαιτησία του Πινέιρο στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που προκάλεσε τα έντονα παράπονα των Ερυθρολεύκων. Όπως κάθε Κυριακή, ο Παναγιώτης Βαρούχας κλήθηκε να σχολιάσει και να αξιολογήσει τις αποφάσεις του διαιτητή στην "Αθλητική Κυριακή".

Αναφορικά με το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού στο 89', που σήκωσε μεγάλη κουβέντα, ο τηλεκριτικός δικαίωσε VAR και διαιτητή για την υπόδειξη οφσάιντ σε βάρος του Ελ Αραμπί. Όπως τόνισε, ο επιθετικός του Ολυμπιακού ενεπλάκη σε μονομαχία με τον Σάρλια ερχόμενος από θέση οφσάιντ και έτσι έκανε συμμετοχή στη φάση του γκολ, άσχετα αν δεν ακούμπησε την μπάλα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκρινε ως σωστή και την απόφαση του ρέφερι να αποβάλλει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Συμφώνησε τόσο με την πρώτη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Σπόραρ, όσο και με τη δεύτερη στο 90+9', καθώς υποστήριξε ότι ο Παπασταθόπουλος άπλωσε σκόπιμα το χέρι και βρήκε την μπάλα, ενώ δεν επρόκειτο για το χέρι στήριξής του.

Ο παλαίμαχος διαιτητής ωστόσο είπε ότι ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε αφήσει τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες εάν παρατηρούσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πέρεθ για φάουλ στον Φορτούνη. Επίσης, υποστήριξε πως ο Πινέιρο κακώς σταμάτησε υποσχόμενη επίθεση του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού του Κουρμπέλη στο πόδι, αφού ο κανονισμός προβλέπει ότι το ματς διακόπτεται μόνο για τραυματισμό στο κεφάλι.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως ήταν λάθος του διαιτητή να βγάλει κάρτα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν ήταν δηλωμένος στυο φύλλο αγώνα ως αξιωματούχος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»:

«Εδώ βλέπουμε μία επίθεση του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής χωρίς αιτία διακόπτει το παιχνίδι για τραυματισμό του Κουρμπέλη. Πρεπει να εχει χτυπήσει στο κεφάλι για να διακοπεί το ματς, εδω δεν εγινε αυτό. 

Κίτρινη που δέχεται ο Πέρεθ, ήταν σωστή και εδώ στη συνέχεια ένα πάτημα στον Κανός, θα μπορούσε να υπάρχει επίσης κάρτα και θα ήταν δεύτερη, άρα θα μπορούσε να αποβληθεί.

Για το γκολ του Ολυμπιακού, την ώρα που γίνεται η μεταβίβαση ο Ελ Αραμπί είναι σε θέση οφσάιντ. Κάνει διεκδίκηση της μπάλας, συμμετέχει στη φάση. Σωστά πήγε στο bar και είδε την παράβαση. Ήταν σε θέση οφσάιντ και κάνει συμμετοχή στη συνέχεια.

Είναι παράβαση, είναι κίτρινη, σωστά δόθηκε στον Σωκράτη. Η 2η κίτρινη, κάνει προβολή, το χέρι δεν είναι στήριξης. σηκώνει το χέρι του και σταματά την κατεύθυνση της μπάλας. Ήταν σωστή η 2η κίτρινη και στη συνέχεια η κόκκινη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο ευνοημένη ομάδα ο ΠΑΟ, παράλογο να πάρει πρωτάθλημα - Ο Ολυμπιακός απέκτησε... ψυχολογικά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags