Η απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο Περιστέρι πριν την αναβολή του ματς με το Ατρόμητο, οδηγεί στη διεξαγωγή του ματς. Όπως ανακοινώθηκε το παιχνίδι θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (8/3), ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, μετά τη σημερινή αναβολή λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Όσο για τις ρεβάνς Κυπέλλου που αναβλήθηκαν σήμερα λόγω της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, όλα δείχνουν πως αυτές θα γίνουν μέσα στα πλέι οφ.

Το πιθανότερο σενάριο, χωρίς να είναι όμως κάτι επίσημο, αναφέρει ότι το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το ΠΑΟΚ-Λαμία θα γίνουν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, Μ.Τετάρτη-Μ.Πέμπτη (12-13 Απριλίου). Θυμίζουμε ότι ο τελικός Κυπέλλου είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και έχει οριστεί για τις 20 Μαϊου.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να πάει στο CAS για την αποφαση της Εφέσεων, ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση κι όλα είναι στον αέρα. Πάντως, ακόμα και να προσφύγει η Ένωση στο Ανώτατο Δικαστήριο, αυτό δεν θα επηρεάσει τα πλέι οφ. Το παιχνίδι την Τετάρτη θα γίνει κανονικά, όπως και η σέντρα των πλέι οφ, ωστόσο θα υπάρχει μία εκρεμμότητα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα για την απόφαση στην Εφέσεων για το ΑΕΚ-Ατρόμητος: "Κάτι έχει γίνει από ψήλά"!