Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο top ονόματα του ΠΑΟ μπορούν να φέρουν εκατομμύρια - Παράδειγμα ο δικός του... Κωνσταντέλιας
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-01 20:08:00

Δύο top ονόματα του ΠΑΟ μπορούν να φέρουν εκατομμύρια - Παράδειγμα ο δικός του... Κωνσταντέλιας

Δύο top ονόματα του ΠΑΟ μπορούν να φέρουν εκατομμύρια - Παράδειγμα ο δικός του... Κωνσταντέλιας

Το Τριφύλλι που πρέπει να γίνει selling club και οι παίκτες που ξεχωρίζουν! Ο Παναθηναϊκός για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής, ξέρει πως πρέπει να καταστεί μεταξύ άλλων και selling club. Και μάλιστα, να γίνει ένα σωματείο που πουλά ακριβά. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του Sportdog.

Παναθηναϊκός: Η κατάκτηση πέρσι του Κυπέλλου, η διεκδίκηση φέτος του πρωταθλήματος, είναι βήματα επαναφοράς του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα. Στη δική του κανονικότητα. Η ομάδα από το καλοκαίρι θα παλέψει για την είσοδο στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία θα συμμετάσχει, με τα βήματα για την αλλαγή status του συλλόγου να μην σταματούν εκεί.

Ένα σημαντικό στοιχείο που θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον είναι οι πωλήσεις. Ο Παναθηναϊκός για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής, ξέρει πως πρέπει να καταστεί μεταξύ άλλων και selling club. Και μάλιστα, να γίνει ένα σωματείο που πουλά ακριβά. Σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ π.χ. ενδέχεται να βγάλει 25 εκατ. ευρώ από Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια, ενώ ήδη πούλησε τον Κούτσια στους Σικάγο του MLS έναντι 3 εκατ. ευρώ, χωρίς καν ο νεαρός επιθετικός να έχει ολόκληρη χρονιά στην Τούμπα, όντας μισή μόλις σεζόν στο Βόλο.

Χθες (28/2) σας μεταφέραμε το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς και Σέλτικ για τους Κουρμπέλη - Ιωαννίδη. Σήμερα ξανά η Ρέιντζερς φαίνεται πως έχει στη λίστα της και τον Κώτσιρα. Δεν λέει κανείς πως αυτοί είναι που θα παραχωρηθούν, αλλά στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με καλή αξία στην αγορά, που θα μπορούσαν να φέρουν αντίστοιχα καλές προτάσεις το καλοκαίρι. Δύο ενδεικτικές τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Μπρινιόλι και ο Παλάσιος.

Γενικώς, οι Πράσινοι δεν έχουν πρόθεση να ξεπουλήσουν, όπως ας μη γελιόμαστε έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, με κορυφαίο... αντιπαράδειγμα τον Μάρκους Μπεργκ. Ωστόσο η ΠΑΕ θα συζητήσει προτάσεις, οι οποίες θα κρίνει ότι ανταποκρίνονται στα "θέλω" της. Κάπως έτσι, άλλωστε, έγινε πέρσι και η μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι 4,5 εκατ. ευρώ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Λάσο στον ΠΑΟ - Ζήτησε πρώην του Ολυμπιακού - "Αρπαγή" από κορυφαία ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags