Αναμφίβολα ένας από τους βασικούς πυλώνες του ποδοσφαίρου που παίζει η φετινή ΑΕΚ είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος άσος δικαιώνει πλήρως όλους όσους τον στήριξαν το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει η Ένωση. Μάλιστα, η ΑΕΚ είχε δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να τον κάνει δικό της από την Χοφενχάιμ και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το τριφύλλι δεν είχε κάνει κίνηση για να τον κλείσει. Κάπως έτσι έχει φτάσει φέτος να έχει 6 γκολ και 5 ασίστ σε 20 αγώνες!

Για αυτό τον λόγο αρκετοί ποδοσφαιράνθρωποι της Σερβίας που εκτιμούν πως εφόσον ο Γκατσίνοβιτς συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς, θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επάνοδο στην Εθνική ομάδα της χώρας του και θα λάβει το προσκλητήριο από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντράγκαν Στοϊκοβιτς!

Κάτι που σημαίνει ότι θα εκτοξευτεί και η αξία του η οποία αυτή τη στιγμή είναι στα 3 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο Σέρβος έχει ήδη 23 συμμετοχές και 2 γκολ με την Σερβία, με την οποία είχε κάνει ντεμπούτο το 2017.

Πάντως, ο ίδιος δεν έχει κληθεί στην Σερβία από το 2020 και είναι βασικότατός του στόχος να μπορέσει να κληθεί ξανά και να βρει εκεί και τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ που ήταν και στο Μουντιάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες Τσακίρη για την απόρριψη της έφεσης - "Να ψάξει το παρασκήνιο η ΑΕΚ" - Τι γίνεται με Πινέδα