Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ο επόμενος κίπερ της Εθνικής - Σταμάτησε ΠΑΟ, Χάμες, ΠΑΟΚ και τώρα... ΑΕΚ - Σκάει μεταγραφή!
| 2023-03-04 12:54:00

Ο επόμενος κίπερ της Εθνικής - Σταμάτησε ΠΑΟ, Χάμες, ΠΑΟΚ και τώρα... ΑΕΚ - Σκάει μεταγραφή!

Sportdog Team
Ο επόμενος κίπερ της Εθνικής - Σταμάτησε ΠΑΟ, Χάμες, ΠΑΟΚ και τώρα... ΑΕΚ - Σκάει μεταγραφή!

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ με τις εμφανίσεις που κάνει βρίσκεται στην προεπιλογή της γαλανόλευκης, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει στο εξωτερικό, εφόσον έρθει η πρόταση που θα τον καλύπτει.

Εάν υπάρχει ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που νιώθει δικαιωμένος στον απόλυτο βαθμό για την επιλογή που πήρε τον τελευταίο ένα χρόνο αυτός είναι ο Χρήστος Μανδάς!

Ο 23χρονος γκολκίπερ γινόταν κάτοικος Κρήτης τον Γενάρη του 2022 και σίγουρα δεν θα μπορούσε ούτε... ο ίδιος να φανταστεί ότι αυτή η επιλογή θα ήταν τόσο καλή για τον ίδιο που θα τον έφτανε ακόμη και σε βαθμό να... συζητηθεί το όνομά του για την Εθνική σε μελλοντικές κλήσεις του Πογέτ. Η λογική λέει ότι η επιλογή των Βλαχοδήμου, Πασχαλάκη και Αθανασιάδη φαντάζει... κλειδωμένη, ωστόσο μόνο απίθανο δεν θα ήταν να βλέπαμε στην Γαλανόλευκη και σε επίπεδο ανδρών ένα παιδί που στηρίζει το εθνόσημο ασταμάτηττα από το 2017 και την κ16 της χώρας μας. Κάπως έτσι σε επίπεδο νέων έχει γράψει συνολικά με το εθνόσημο στο στήθος 25 συμμετοχές.

Πρέπει να πούμε ότι σίγουρα ο 21χρονος κίπερ μόνο... τυχαίο ταλέντο δεν ήταν, μιας και είχε φτάσει να έχει αξία στα 19 του τις 800 χιλ. ευρώ και μετά από μια σημαντική πτώση έχει καταφέρει να την φτάσει στις 600 χιλ. ευρώ. Παράλληλα το γεγονός πως ο ΟΦΗ τον έχει καπαρώσει με συμβόλαιο μέχρι το 2026 θα ανοίξει τον δρόμο για μια ικανοποιητική πώληση σε ομάδα του εξωτερικού το προσεχές καλοκαίρι, μιας και οι Κρητικοί έχουν ήδη... κλείσει τον αντικαταστάτη του σε ενδεχόμενο αποχώρησης που θα είναι ο Χριστογεώργος που ήρθε από το τριφύλλι.

Εξάλλου οι 7 ανέπαφες εστίες που έχει σε 18 ματς φέτος και τα μόλις 19 γκολ που έχει δεχθεί δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στο εξωτερικό και θα δρομολογηθούν σύντομα εξελίξεις. Ο Μανδάς κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις από τη στιγμή που καθιερώθηκε κάτω από τα γκολπόστ του ΟΦΗ και δεν είναι τυχαίο πως απέναντι σε όλους τους "μεγάλους" (έπιασε και πέναλτι Χάμες!) έχει εντυπωσιάσει και έχει κερδίσει τα συγχαρητήρια των αντιπάλων του, ενώ υπάρχουν αναμετρήσεις που κρατάει μόνος του μηδέν!

Απολαύστε τον σε κάποια από τα... highlights της σεζόν:

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags