Facebook Pixel Super League - Κύπελλο Ελλάδας: Επίσημο: Ορίστηκαν τα Ατρόμητος-ΑΕΚ και Λαμία-ΠΑΟΚ - Τότε θα γίνουν οι αγώνες
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-02 14:04:00

Επίσημο: Ορίστηκαν τα Ατρόμητος-ΑΕΚ και Λαμία-ΠΑΟΚ - Τότε θα γίνουν οι αγώνες

Sportdog Team
Επίσημο: Ορίστηκαν τα Ατρόμητος-ΑΕΚ και Λαμία-ΠΑΟΚ - Τότε θα γίνουν οι αγώνες

Οριστικοποιήθηκαν οι νέες ημερομηνίες για τα δύο παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο, αντίστοιχα.

Super League - Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικές είναι οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Ατρόμητος-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ.

Μετά την απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ για την μη διεξαγωγή του αγώνα της στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, το επόμενο βήμα προέβλεπε τον εκ νέου ορισμό της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Κάτι που έγινε, με την Stoiximan Super League να αποφασίζει για την διεξαγωγή του παιχνιδιού την προσεχή Τετάρτη (8/3) στις 17:30, στο γήπεδο του Περιστερίου.

"Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, ορίζεται την Τετάρτη 08.03.2023 στις 17:30", αναφέρει η Λίγκα για το παιχνίδι.

Όσο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, αυτός θα γίνει την ίδια ημέρα (8/3) και ώρα 19:00 στο γήπεδο την Φθιωτών.

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ ορίσθηκε για τις 08/03/2023 και ώρα 19:00, στο ίδιο γήπεδο που είχε αρχικά ορισθεί (ΔΑΚ Λαμίας)», αναφέρει η Ομοσπονδία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνοί" της ΑΕΚ για την έφεση: "Υπάρχει απόφαση από Τρίτη, αλλά όχι το σκεπτικό - Πώς γίνεται αυτό;"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags