Facebook Pixel Τέμπη: Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός νεαρός ποδοσφαιριστής στο δυστύχημα στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)
| 2023-03-02 14:39:00

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός νεαρός ποδοσφαιριστής στο δυστύχημα στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός νεαρός ποδοσφαιριστής στο δυστύχημα στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Ανυπολόγιστη τραγωδία, που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, ενώ όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για τους αγνοούμενους εξανεμίζονται.

Εφιαλτικές στιγμές ζει τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου συγκρούστηκαν αργά την Τρίτη (28/2) δύο τρένα.

Ανυπολόγιστη τραγωδία, που άφησε πίσω τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, ενώ όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για τους αγνοούμενους εξανεμίζονται.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν νεκροί είναι και ο ποδοσφαιριστής της ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης! Η είδηση έγινε γνωστή από τον Θεσπρωτό πριν λίγο.

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού αναφέρει: 

Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.  Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.
Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.
Καλό παράδεισο!

Μάλιστα λίγες ώρες πριν η ομάδα του, ΑΟ Υπάτου, είχε βγάλει ανακοίνωση, όσο ήταν ακόμη στους αγνοούμενους.

"Ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές! Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών 44 άνθρωποι οι περισσότεροι νέα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους. Συμπαραστεκόμαστε στον πόνο των οικογενειών τους και συμμετέχουμε νοερά στο βαρύ πένθος!

Μεταξύ των αγνοουμένων ως αυτή την ώρα βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ!

Από τις πρώτες στιγμές, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του με σεβασμό στην αγωνία τους και προσευχόμαστε γι αυτόν!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...".

Λίγα λόγια για τον αδικοχαμένο άσο

Ο νεκρός πήγε στα 17 χρόνια του μετακόμισε στην Καβάλα από το Βρασίδα Νέας Περάμου! Στο Νέστο αγωνίστηκε μία σεζόν και το 2020-21 βοήθησε την Καβάλα να πάρει την άνοδο από την Γ' Εθνική. Πέρυσι έπαιξε στη Ρόδο, ενώ φέτος άρχισε στο Θεσπρωτό και τον Ιανουάριο πήγε στον ΑΟ Υπάτου. 

Την περασμένη Κυριακή έδωσε στην Κέρκυρα το τελευταίο του παιχνίδι, αφού την Τρίτη (01/03) το βράδυ ήταν στο μοιραίο τρένο του θανάτου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags