Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πεπ Μπιέλ: Στέλνει στον πάγκο τον Μπιέλ ο Μίτσελ - Το ανακοίνωσε με την ΑΕΚ - Τι συνέβη στου Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-02 18:14:00

Στέλνει στον πάγκο τον Μπιέλ ο Μίτσελ - Το ανακοίνωσε με την ΑΕΚ - Τι συνέβη στου Ρέντη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στέλνει στον πάγκο τον Μπιέλ ο Μίτσελ - Το ανακοίνωσε με την ΑΕΚ - Τι συνέβη στου Ρέντη!

Ο Ισπανός πήρε μία δύσκολη απόφαση, αλλά έχει τους λόγους του. Γιατί ο Ισπανός άσος αναμένεται να βγει από το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, ποια τα... παράπονα του προπονητή του και πώς αναμένεται να διαχειριστεί την κατάσταση στο Λιμάνι.
 

Σε μέτρια αγωνιστικά επίπεδα κινείται το τελευταίο διάστημα ο Πεπ Μπιέλ σε προπονήσεις και αγώνες των Πειραιωτών, κι αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τον προπονητή και το σταφ του. Γιατί ο Μίτσελ έχει διαπιστώσει ότι δεν είναι στην καλύτερη φάση του ο Ισπανός άσος και για αυτό υπάρχει πολύ συγκεκριμένη εξήγηση.

Αρχικά να θυμίσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν κάνει σοβαρή επένδυση το περασμένο καλοκαίρι με τον Μπιέλ, που ήρθε ως 10άρι αλλά δοκιμάστηκε και ήταν πολύ καλός σε όλες τις θέσεις της επίθεσης: Εξτρέμ, κυνηγός, δεύτερος επιθετικός.

Μάλιστα, ήδη φέτος έχει καταγράψει 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 7 τέρματα και έχει δώσει 3 ασίστ. Περίπου δεν έχει σταματήσει καθόλου να παίζει, ανάλογα με τις ανάγκες που είχε η ομάδα μεσοεπιθετικά - Κι αυτός είναι ο λόγος που αυτό το διάστημα είναι ντεφορμαρισμένος.

Ο Μίτσελ σκοπεύει να τον προφυλάξει (ήδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τη ρεβάνς Κυπέλλου, θα ήταν στον πάγκο αν δεν είχε αναβληθεί) προκειμένου να πάρει ανάσες, να αποφορτιστεί και επιστρέψει σε φουλ φόρμα με την έναρξη των πλέι οφ.

Προσοχή! Δεν λέει κανείς ότι θα εξαφανιστεί από την 11άδα της ομάδας - Ειδικά τώρα που ο Χάμες είναι στα πιτς. Αλλά θα υπάρξει άλλη διαχείριση στην περίπτωσή του, όσο φυσικά το επιτρέπουν αυτό ποι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Γιατί αν δεν υπάρχει εξτρέμ ή 10άρι για την 11άδα, προφανώς ο Μπιέλ δεν θα είναι στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός υπολογίζει πολύ στον Ισπανό άσο, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχε δαπανήσει περίπου 6 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Άλλωστε είναι σε άριστη ποδοσφαιρική ηλικία (26 ετών) και δεν αποκλείεται μέσω του Ολυμπιακού να προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα για να τον αποκτήσει.

Πολύ περισσότερο αν η ομάδα βρεθεί στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ, που προφανώς βάζει άλλα δεδομένα στην περίπτωσή του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Μίτσελ - Τεράστια απουσία στο ματς... μισό πρωτάθλημα - Ετοιμάζει Κασάμι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags